Ε.Σ ΚΑΔΜΟΣ-ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 85-70

ΜΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ TOY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΤΥΧΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ PLAY-OFF ΑΝΟΔΟΥ!
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ  Η ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 37-43.
.
ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Η ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΦΑΟΥΛ,ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΟΤΑΝ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΤΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΤΥΣΕ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ  ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ .
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ 14 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ 13 ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ!
 
Ε.Σ ΚΑΔΜΟΣ(ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ) ΧΑΡΑΤΣΗΣ Α. 2,ΣΚΟΥΜΑΣ 3(1),ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 5(1),ΧΑΡΑΤΣΗΣ Π. 26(2), ΓΚΟΛΙΑΣ 7(1), ΧΑΡΑΤΣΗΣ Ι. 13,ΣΤΑΜΑΤΗΣ Χ. 2,ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 8(2),ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 19.

Posted: Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου, 2013 @ 8:05 μμ
Categories: ΑΝΤΡΙΚΟ.
Subscribe to the comments feed if you like. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply