Ε.Σ ΚΑΔΜΟΣ -ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ 73-55

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΚΑΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΟΚΡΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΕ 1-1.

Σ’ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ!!

ΤΟ ΜΑΤΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 8 ΠΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ 24-16.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΣΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟΥΣ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ 38-33!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 46-47 ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ!

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Σ’ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ 4 ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΛΟΚΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΕΝΑ ΣΕΡΙ 17-0 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10ΛΕΠΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΜΟΝΟ 8 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ 5 ΒΟΛΕΣ(ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ)ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!

Ε.Σ ΚΑΔΜΟΣ(ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ)ΧΑΡΑΤΣΗΣ Α.06, ΣΚΟΥΜΑΣ 05(1), ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 08(1), ΧΑΡΑΤΣΗΣ Π. 07, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΚΟΛΙΑΣ, ΧΑΡΑΤΣΗΣ Ι. 23(3), ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 07, ΜΠΕΚΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 17.

Posted: Τετάρτη, 5 Μαρτίου, 2014 @ 2:05 μμ
Categories: ΑΝΤΡΙΚΟ.
Subscribe to the comments feed if you like. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply