Home ΑΡΧΙΚΗ Επανεκκίνηση με Νίκη για την Ομάδα Γυναικών του Κάδμου!(photos)

Επανεκκίνηση με Νίκη για την Ομάδα Γυναικών του Κάδμου!(photos)

0

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε η ομάδα Γυναικών του Κάδμου στα παρκέ, έπειτα από πολυετή απουσία, επικρατώντας με 68-18 απέναντι στον Σύλλα Αιδηψού. Η αναμέτρηση, σηματοδότησε μια νέα αρχή για το τμήμα γυναικείου μπάσκετ του συλλόγου, γεμίζοντας με αισιοδοξία τους φίλους της ομάδας.

Εντυπωσιακή Εμφάνιση από το Πρώτο Λεπτό

Οι αθλήτριες του Κάδμου μπήκαν στο γήπεδο με πάθος και συγκέντρωση, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά. Με δυνατή άμυνα και πολυμορφική επίθεση, κατάφεραν να χτίσουν από νωρίς σημαντική διαφορά, κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ ασφαλείας.

Ομαδικό Πνεύμα και Νέα Αρχή

Αξιοσημείωτο ήταν το ομαδικό πνεύμα που επέδειξε η ομάδα, με όλες τις αθλήτριες να συνεισφέρουν στο παιχνίδι τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός που έφεραν στο παρκέ απέδειξαν πως η επανεκκίνηση της γυναικείας ομάδας είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Διαιτητές: Χριστοδούλου-Γερονικολός.

Κριτές: Κατσιμίχα-Μπάκα-Μπάκας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-4, 29-9, 53-16, 68-18.

ΚΑΔΜΟΣ (Παπαδάκης): Ζαντζά 6, Τσομπανοπούλου 11, Μαργαρίτη 7, Τσαρούχα 2, Σκούμα 12, Γρεβενιώτη 3 (1), Κοτσασπύρου 3, Γερογιάννη, Γεωργούση 6, Γιαννάκη 2, Φίλη 3 (1), Κατσίνα 13.

ΣΥΛΛΑΣ (Παπαργυρόπουλος): Μαρούλα, Κοντογιάννη Αγγ., Παπακοσμά, Ζαχαράκη 3, Σπανού 6, Μαστρογιαννοπούλου, Αλεξίου 7, Προδρομίτη, Σουλιάδη, Κοντογιάννη Ξ., Παπασταμάτη, Κυργιώργη 2.

Για να δείτε τις φωτογραφίες από τον αγώνα πατήστε ΕΔΩ

Exit mobile version