Home ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για τη Θήβα

Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για τη Θήβα

0

Θα ‘ταν δε θα ‘ταν 7 παρά, ένα υγρό απόγευμα του Ιουνίου όταν οι πρώτοι φίλαθλοι πέρασαν τη σιδερόφρακτη πύλη του «Ερρίκος Χατζόπουλος».  Και ήταν πολλοί αυτοί που ήρθαν. Και ήρθαν όχι μόνο για τον «πρωινό» αγώνα μεταξύ της ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ και του MOTEL, αλλά και για τον επόμενο, μεταξύ της Hygiene Services με τον Φροντιστήριο Νέο.

Δεκάδες φίλες και φίλοι έμειναν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα (!), εκεί στα ψηλά της Θήβας, απόδειξη ότι της πόλης της αρέσει το μπάσκετ, ο αθλητισμός, η φάση.

Ο αγώνας μεταξύ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ και Motel έπεισε το φίλαθλο κοινό ότι ποτέ δεν είναι αργά για καριέρα στο μπάσκετ, στο μόντελινγκ ή στη ψυχαγωγία μέσω του αθλητισμού. Ο διαιτητής αφού υπενθύμισε στους παίχτες ότι δεν φτύνουμε ή φυσάμε τη μύτη στο παρκέ, όπως κάνουν στο ποδόσφαιρο (κοίταζε προς την ομάδα της ΑΩ της οποίας παίχτες είναι «ζώα άλλου δάσους»), προχώρησε στο τζάμπολ, με την ομάδα του Motel να το κερδίζει.

Μετά σφύριξε τη λήξη. Τι περιμένατε; Να σας πάω φάση-φάση σε περιγραφή αγώνα;

Καλό κλίμα, πολλές στιγμές καλού μπάσκετ. Με ακραίες τιμές μπασκετικής γνώσης κι από τις δύο πλευρές του παρκέ (και προς τα πάνω και προς τα κάτω), η πλάστιγγα έγειρε προς την ομάδα της ΑΩ (σκορ και τέτοια στο micro-site μας εδώ).

Όμορφη στιγμή, η συγκέντρωση των παιχτών στο κέντρο του γηπέδου για να φωνάξουν όλοι μαζί τα ονόματα των δύο ομάδων δείχνοντας ότι ο αθλητισμός ενώνει όταν δεν χωρίζει, αλλά και του ότι το μοσχάρι θέλει χοντρό αλάτι και να το κρατάς ψηλά από τα κάρβουνα (άσχετο).

Ο εκπρόσωπος τύπου της νικήτριας ομάδας, ο κ. Νίκος Γραμματικός, έδωσε αλτρουιστικό και προσγειωμένο τόνο με τις δηλώσεις του στην κάμερα της διοργάνωσης. Παρακολουθήστε και εδώ:

Ο δεύτερος αγώνας, μεταξύ της Hygiene Services και του Φροντιστηρίου Νέο, σημαδεύτηκε από τα έντονα ψου-ψου-ψου και χμ… ψψψψ… από την εξέδρα, με τους ψιθύρους να προέρχονται από το σημείο που καθόντουσαν ως θεατές οι παίχτες της ομάδας Βογιατζόγλου Ξένες Γλώσσες. Η αποδελτίωση του αγώνα γινόταν live ενώ δούλευαν και το ειδικό ταμπλό προπονητή για να είναι βέβαιοι για τα συμπεράσματά τους.

Πέραν από τα εξωαγωνιστικά, εντός των τεσσάρων γραμμών εκτυλίχθηκε αγώνας με πολλές φορές σκληρότερα μαρκαρίσματα, απόρροια των πιο αθλητικών ή μπασκετικών, αν θέλετε, κορμιών των παιχτών των δύο ομάδων σε σχέση με εκείνη του προηγούμενου αγώνα. Με μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη, οι δυο ομάδες διεκδίκησαν τις φάσεις και το αποτέλεσμα, με τον πίνακα των σκορ να έχει στο τέλος μεγαλύτερο αριθμό για την ομάδα του κ. Γιώργου Κουκούλη, δηλώσεις του οποίου φιλοξενεί το micro-site μας, αλλά μπορείτε να δείτε και εδώ:

Οι ομάδες ανανέωσαν όρκους πίστης στις αρχές της διοργάνωσης, με εκπροσώπους της (διοργάνωσης) να δίνουν το παρών καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων ώστε να σημειωθούν οι όποιες αστοχίες και να βελτιωθούν την επόμενη σεζόν.

Disclaimer: τα κείμενα αποτελούν προϊόν σάτιρας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς η πραγματικότητα είναι θλιβερή.

Exit mobile version