Home ΔΙΟΙΚΗΣΗ Συγχαρητήρια επιστολή της ΕΣ Κάδμου για το επιτυχημένο Final-4 της Ιτέας.

Συγχαρητήρια επιστολή της ΕΣ Κάδμου για το επιτυχημένο Final-4 της Ιτέας.

0

Το παιδικό μας τμήμα με την συμμετοχή του στο Final-4 που διεξήχθει στην Ιτέα την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου και Μ. Τετάρτη 01 Μαΐου, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό αντιμετωπίζοντας την εξίσου πολύ δυνατή ΑΓΕ Χαλκίδας και πήρε το χάλκινο μετάλλιο κατακτώντας την τρίτη θέση στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το ήθος και την αγωνιστικότητα των αθλητών μας.

Ως ΔΣ θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα του ΓΣ Ιτέας και ιδιαίτερα τον προπονητή τους Χρήστο Μωραΐτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την υπέροχη φιλοξενίας τους.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της ΑΓΕ Χαλκίδας για την κατάκτηση της 2ης θέσης, καθώς και στα παιδιά του Πρωτέα Σχηματαρίου για τη αξιέπαινη προσπάθειά τους.

Συγχαρητήρια στους προπονητές όλων των ομάδων που φροντίζουν με τις γνώσεις τους και την δουλειά τους, να διαπαιδαγωγούν και να εντάσσουν στην κοινωνία μας όχι μόνο αθλητές αλλά και ενάρετους ανθρώπους με αξίες και ιδανικά.

Και τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Δελφών για την εξαιρετική διοργάνωση στο ολοκαίνουργιο και πανέμορφο γήπεδο μπάσκετ της Ιτέας, καθώς και την άψογη φιλοξενία που είχαμε όλες οι ομάδες αυτό το μπασκετικό διήμερο.

Με εκτίμηση το ΔΣ της ΕΣ Κάδμου.

Exit mobile version