Home ΑΡΧΙΚΗ Συγχαρητήρια στους Παμπαίδες μας για τη Δεύτερη Θέση στο FINAL-4 της Αμφίκλειας!...

Συγχαρητήρια στους Παμπαίδες μας για τη Δεύτερη Θέση στο FINAL-4 της Αμφίκλειας! (video)

0

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε την επιτυχή πορεία της ομάδας των Παμπαίδων μας, οι οποίοι κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο FINAL-4 του Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου 2024 στο κλειστό γυμναστήριο Αμφίκλειας.

Οι νεαροί μας αθλητές απέδειξαν για άλλη μια φορά το ταλέντο, την αφοσίωση και την ομαδικότητά τους, χαρίζοντας μας δυνατές συγκινήσεις και υπερηφάνεια. Η πορεία τους μέχρι τον τελικό ήταν γεμάτη πάθος, αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους προπονητές για την αφοσίωσή τους και την εξαιρετική καθοδήγηση που προσφέρουν στους αθλητές μας. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και τους φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα μας με την παρουσία και το χειροκρότημά τους.

Η επιτυχία αυτή είναι μόνο η αρχή. Είμαστε βέβαιοι ότι με τη συνεχή προσπάθεια και το ίδιο πάθος, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε λαμπρές στιγμές και μελλοντικές επιτυχίες.

Συγχαρητήρια σε όλους τους Παμπαίδες μας! Είμαστε υπερήφανοι για εσάς!

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, την Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. τον Α.Σ. Άρης Αμφίκλειας και ιδιαίτερα τον Φαίδωνα Μώρο, που συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης.

Με εκτίμηση,
Η Διοίκηση της ΕΣ ΚΑΔΜΟΥ

ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΑΣ (Μεγάλος Τελικός FINAL FOUR ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ)

Exit mobile version