ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 sima omadas

Μία απαίτηση ετών και ενα όνειρο που πάντα εμενε απατηλό, παίρνει σάρκα και οστά στο χώρο του Θηβαϊκου μπάσκετ.Τα δύο ιστορικά σωματεία της πόλης, Γ.Σ ΚΑΔΜΟΣ και Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ αποφασίσαμε να ενωσουμε τις δυνάμεις μας και να πορευτουμε μαζί στο μελλον, δημιουργωντας μια νεα ομάδα που θα ονομάζεται ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΔΜΟΣ με διακριτικό τίτλο «Ε.Σ ΚΑΔΜΟΣ»

Οι λόγοι της συγχωνευσης είναι συγκεκριμενοι και ξεκάθαροι. Η δημιουργία μιας ισχυρης ομάδας, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά που θα δουλεψει σε βαθος χρόνου και σταδιακά θα κοσμεί το χωρο της καλαθοσφαιρισης και την πολης μας γενικότερα στηριζομενη σε παιδιά της περιοχης μας. Καθως λοιπόν οι δυο ομάδες απαρτιζονται από ανθρωπους νεους και άφθαρτους που πορευονται με κοινό όραμα και με βάση τις οικονομικες και κοινωνικες συνθηκες που επικρατουν, θεωρησαμε αυτη την κίνηση την πλεον ιδανικη και τολμησαμε κάτι πρωτοποριακό για τα δεδομενα της πόλης μας.

Γνωρίζουμε ότι το εγχείρημα δεν είναι ευκολο , απαιτείται σκληρη δουλειά, αφοσίωση και ταπεινότητα και δεσμευόμαστε ότι θα το στηρίξουμε εμπρακτα. Μεγαλυτερος και δικαιότερος κριτης είναι ο φίλαθλος κόσμος των ομάδων και η Θηβαϊκη κοινωνία συνολικά των οποίων ζητάμε την στηριξη όπως όλα τα προηγουμενα χρόνια.

Σ’αυτην την προσπαθεια δεν περισσευει ΚΑΝΕΝΑΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ και απαλλαγμενοι από κόμπλεξ, εριδες , μικροπρεπειες και προσωπικά συμφεροντα προχωράμε σε μια νεα εποχη με κεντρικό σύνθημα: ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.

[hana-flv-player video=”http://www.youtube.com/watch?v=mBQp8QsKNa8″ width=”400″ description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Νέα για ΣΥΛΛΟΓΟΣ