Οι χρήστες Αντώνης Κατσέλης και Γεράσιμος Μπόγρης αισθάνονται Motel στην τοποθεσία Ερρίκος Χατζόπουλος (για λόγους GDPR καλύπτουμε τα χαρακτηριστικά των νεότερων).

Από εχθές το kifinasradio.gr δέχεται μουσικές παραγγελίες με τον Δημήτρη Ζήκο στο μικρόφωνο και στη ρύθμιση του ήχου. Πρώτη παραγγελία ήταν από τον Βασίλη Γκέλη, της ΑΩ, με το «Ω ρε πώς περάσανε τα χρόνια» της Φιλιώς Πυργάκη, που ωστόσο δεν έγινε δεκτό απ’ τον εν λόγω παραγωγό γιατί δεν είχε μπιτς, όπως είπε. Δεύτερη παραγγελία ήταν το We are the champions, που τηλεφωνικά ζήτησε ο κ. Σωτήρης Καραμαγκιώλης αλλά και αυτό δεν έπαιξε ο Δημήτρης Ζήκος γιατί θεώρησε ότι ο επικεφαλής της Hygiene Services βιάζεται. Ο Ζήκος, χωρίς την πλαστικότητα στην κίνηση που έχουν τα αδέρφια του, δεν κατάφερε να επικρατήσει επί των Δασκαλάκη και Jack Εντοσθιοβγάλτη των σουρωμένων αρκούδων και τώρα θα έχει χρόνο να κάνει τάπες σε τηλεφωνικές παραγγελίες τραγουδιών.

Στον άλλον αγώνα, η Voice κατάφερε να επικρατήσει οριακά επί της αεροπορίας της ΑΩ, εκμεταλλευόμενη την απουσία 5 παιχτών της αντίπαλης ομάδας καθώς είχαν βγει θετικοί (άλλοι στον ιό, άλλοι σε τεστ εγκυμοσύνης). Να σου ζήσει παιχταρά η κόρη!

Γιώργος Χατζής και Στέλιος Παρθένης έκαναν συντήρηση δυνάμεων για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος, επιτρέποντας σε Κουμπέ και Μαυρίδη να οδηγήσουν σε αυτή την οριακή νίκη.

Κάπως έτσι, λοιπόν, έπεσαν οι τίτλοι τέλους της Α’ φάσης στο πανί του Ερρίκος Χατζόπουλος. Με την κουρτίνα της Β’ φάσης να ανοίγει σήμερα το βράδυ με τον αγώνα των Voyagers εναντίον της Boca Juniors όπου οι Αντώνης Χαρατσής και Διονύσης Τσέκος θα κονταροχτυπηθούν στη γραμμή του τρίποντου για την κορυφή της λίστας των πρώτων σκόρερ του τουρνουά.

Από τα πολλά αξιοσημείωτα, επιλέγουμε την επιστροφή του Αναστάσιου Σαμιώτη στον πάγκο του Φροντιστηρίου Νέο, μετά το 4ο Αντάμωμα Μικρασιατών Προπονητών όπου συμμετείχε ως προσκεκλημένος του Αρχιμανδρίτη Προύσης, Λυκίας, Φρυγίας και Παφλαγονίας, σεβασμιότατο Ιζνογκούντιο, για να μιλήσει για το θέμα «Ποιος είναι πιο πρωτευουσιάνος; Ο Θηβαίος της Καδμίας ή οι πρόσφυγες του Συνοικισμού;».

Disclaimer: τα κείμενα αποτελούν προϊόν σάτιρας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς η πραγματικότητα είναι θλιβερή.