Γεροντίτης, Αναστασίου, Φλώτσιος

Τρεις σημαντικές κινήσεις σε μια μέρα για τον Κάδμο, που δείχνει πως θα προσπαθήσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Η ομάδα μας απέκτησε τον Κώστα Γεροντίτη, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Χαλκίδας, στην επιστροφή του στο μπάσκετ της Περιφέρειας μετά από αρκετά χρόνια. Ο Γεροντίτης αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Θήβας κοντά στο καλάθι.

Ο Κάδμος προχώρησε όμως και σε δύο σημαντικές ανανεώσεις. Στον πάγκο της ομάδας θα παραμείνει για μια ακόμα χρονιά ο Αποστόλης Αναστασίου που έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα της Θήβας, αρχικά ως παίκτης και τα τελευταία χρόνια ως προπονητής.

Επίσης, τη φανέλα του Κάδμου θα φοράει για τρίτη σερί σεζόν και ο Γιώργος Φλώτσιος, που με την εμπειρία του θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο παιχνίδι του Κάδμου.

Η ομάδα της Θήβας αναμένεται εκτός των άλλων, να δώσει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο σε παίκτες νεαρής ηλικίας μέσα από τις ακαδημίες του συλλόγου, όπως έχει κάνει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Πηγή άρθρου: https://www.stereabasket.gr/