Την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 σε μια μοναδική βραδιά, στο κατάμεστο από φιλάθλους Κλειστό Γυμναστήριο Θήβας “Ερρίκος Χατζόπουλος”, έπεσε η αυλαία του 3ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Θήβας

Η Ένωση Συλλόγων Κάδμου σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων, υλοποίησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το φιλόδοξο όνειρο του Σωτήρη Καραμαγκιώλη των Hygiene Service, το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Θήβας.

Και αυτό το πρωτάθλημα, έφερε κοντά ανθρώπους από διάφορους χώρους εργασίας συμβάλλοντας στην ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος, της ομαδικότητας και της φιλίας. Τον τελευταίο μήνα, 12 ομάδες και περισσότεροι από 120 αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σε αναμετρήσεις όπου κυριάρχησε το πάθος, η αίσθηση του ανταγωνισμού και η ομαδικότητα.

Στον ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ οι ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ επικράτησαν με σκορ 84-61 των DRUNK BEARS σε μία εξαιρετική αναμέτρηση και από τις δύο ομάδες. Περισσότερα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΞΕΝ. ΓΛΩΣΣΕΣ vs DRUNK BEARS (ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ)

Δικαίως έφτασαν μέχρι τον Τελικό του πρωταθλήματος, δύο ομάδες, που με την παρουσία τους καθόλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος, μας χάρισαν δυνατές μπασκετικές στιγμές. Η HYGIENE SERVICE κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή για το 2024, απέναντι στην πολύ δυνατή KAMARIDIS GLOBAL WIRE σε έναν αγώνα γεμάτο ήθοςπάθος και ομαδικότητα, αποζημιώνοντας το μπασκετικό κοινό της πόλης μας που κατέκλυσε το “καυτό” γήπεδο μπάσκετ της Θήβας, δίνοντας τον παλμό που άξιζε σε έναν μεγάλο τελικό. Περισσότερα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

HYGIENE SERVICE – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 3ου ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΗΒΑΣ

Στην απονομή των μεταλλίων – κυπέλλων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Θήβας Γιώργος Αναστασίου, οι Αντιδήμαρχοι Θήβας Βαγγέλης Ανδριανός, Αποστόλης Δαγδελένης, Νικόλαος Κοβάνης, Παναγιώτης Νίκας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας Βασίλης Γκέλης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Κάδμος, νιώθει βαθιά ευγνωμοσύνη για όλους όσους με την συνεισφορά τους συνετέλεσαν στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος καθώς και όλους τους διαιτητές, γιατρούς, νοσηλευτές και τους κριτές, που ήταν διπλά μας σε όλο αυτό το εγχείρημα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όλους τους φιλάθλους μας, που με την παρουσία και την υποστήριξή τους δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα, δίνοντας δύναμη και κίνητρο στους αθλητές να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο.

Καθόλη την διάρκεια των αγώνων ήταν κοντά μας το Bar Motel. Τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ θερμά.

Συγχαρητήρια σε ΟΛΕΣ τις ομάδες που συμμετείχαν στο 3ο Εργασιακό πρωτάθλημα Θήβας και ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ όσους αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια.

Για τα στατιστικά ΟΛΩΝ των αγώνων, πόντους, τρίποντα και TOP SCORERS επισκεφτείτε την ιστοδελίδα.

ergasiako.kadmosbc.gr

Κ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ – Σ. ΚΑΡΑΜΑΓΚΙΩΛΗΣ – Ν. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ -ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΚΗΤΩΝ ΑΓΩΝΑ KAMARIDIS GLOBAL WIRE vs HYGIENE SERVICE (82-87) 17-07-2024
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΚΗΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΞΕΝ ΓΛΩΣ. vs DRUNK BEARS (84-61) 17-07-2024