Τα αίματα έχουν ανάψει πραγματικά ένα μόλις 24ώρο πριν την έναρξη του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Θήβας, με τον κ. Νίκο Βογιατζόγλου, επικεφαλής της ομώνυμης ομάδας, να επιτίθεται ευθέως στη διοργάνωση και, συγκεκριμένα στον κ. Σωτήριο Καραμαγκιώλη, του οποίου η απάντηση αναμένεται ιδιαίτερα αιχμηρή και θα φιλοξενηθεί στη στήλη μας.

Στο μεταξύ, δηλώσεις παραχώρησε ο κ. Αναστασίου Αποστόλης, με την ιδιότητά του ως παίχτης της ομάδας KAMARIDIS GLOBAL WIRE: «Είμαστε μια οικογένεια, αναπτυσσόμαστε πάνω σε στέρεες βάσεις. Έχουμε μάθει στα δύσκολα. Έχουμε μέταλλο. Έχουμε επιλέξει από μια γκάμα συστημάτων εκείνα που μας ταιριάζουν, όπως τα fist, panel, galvanized mess και άλλα. Μας λείπει ο Τούτουζας και τα αδέρφια Ευαγγελίου για να κάναμε και το «φούντα» που παίζαμε στην Κρήτη με το εφηβικό του ΚΑΔΜΟΥ, αλλά τα παιδιά δίνουν εξετάσεις και είναι και κάτω από 25.»

Πανέτοιμη νιώθει η ομάδα της εταιρίας εξόρυξης χρυσού «ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ» που εδώ και 1,5 χρόνο δραστηριοποιείται στη Θήβα ανοίγοντας στοές που η κατάρρευσή τους προκαλεί την περίφημη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή. Ο υπεύθυνος της ομάδας, κ. Γεράσιμος Μπόγρης, δήλωσε στην κάμερα του Kosmos Jazz: «Υπάρχει καλή χημεία στην ομάδα. Στόχος δικός μας είναι το πρωτάθλημα. […] Κάθε ματς για εμάς θα είναι αγώνας επίδειξης, κάτι σαν σόου των Globetrotters. […] Τα συστήματά μας αντλούν έμπνευση από το κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ αλλά με ονοματοδοσία με τοπικό χρώμα: Κατάρα των Λαβδακιδών, Ο Οιδίπους επί Ζωγραφιστώ, Πέντε Επί Θήβας, Τρεις Λαλούν και kifinas (για να μπερδεύουμε τους αντιπάλους).»

Στο αεροδρόμιο του Μιλάνο βρίσκεται αποκλεισμένος ο πρόσφατα συνταξιούχος Λουίτζι Λαμόνικα που έρχεται Ελλάδα και συγκεκριμένα στο «Ερρίκος Χατζόπουλος» για να διευθύνει, μαζί με τον κ. Le Xou, τον αγώνα Hygiene Services vs ΝΕΟΝ Φροντιστήριο όπου αναμένεται να αποτελέσει πραγματικό ντέρμπι. Με την έμπειρη ομάδα της Hygiene να αναμετράται με εκείνη του κ. Γιώργου Κουκούλη σε έναν αγώνα που τα βλέμματα όλα είναι στραμμένα στον άνθρωπο αράχνη, στον άνθρωπο πολυεργαλείο, στον μάγιστρο της μπάλας, στον γητευτή των διχτύων, στον πολύπειρο, τον πολυμήχανο, τον πολύτροπο, τον πολύπραγο (βαρεθήκατε;), τον εφευρετικό, τον πλαστουργό (+€50 για αυτό είπαμε), τον Αλέξανδρο Σιαμανδούρα (€450 σύνολο).

ΙΒΑΝ: CAYMAN25412542541254125411254, SWIFT CODE: CLAFTA

Disclaimer: τα κείμενα αποτελούν προϊόν σάτιρας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς η πραγματικότητα είναι θλιβερή.