Η Διοίκηση της ΕΣ ΚΑΔΜΟΥ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, Αποστόλη Αναστασίου.

Ο coach, με την πολύχρονη εμπειρία και την αφοσίωσή του στο άθλημα, αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας μας για μια ακόμη χρονιά, οδηγώντας την στην νέα πρόκληση της National League 2. (Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ).

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Αποστόλης Αναστασίου θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχία της ομάδας μας και ευχόμαστε σε αυτόν και σε όλους τους παίκτες μια εποικοδομητική και επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν.

Με εκτίμηση,
Η Διοίκηση της ΕΣ ΚΑΔΜΟΥ

Ο κόουτς Αποστόλης Αναστασίου στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Κάδμου δήλωσε: “ο Κάδμος αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου που είναι πολύ δύσκολο να το απαρνηθώ, πόσο μάλλον από τη στιγμή που υπάρχει ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση και η πλήρης στήριξη στο πρόσωπό μου, από τους ανθρώπους που την αποτελούν.

Τους ευχαριστώ και εύχομαι σε όλα τα μέλη της ομάδας μου καθώς και σε όλους όσους ασχολούνται με το μπάσκετ, να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες”