Η διοίκηση της ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ με σταθερά και μεθοδικά βήματα χτίζει τη νέα αλλά και νεανική ανδρική ομάδα μπάσκετ, που στόχο έχει τη διάκριση στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ. Πιστοί λοιπόν στο πλάνο της ομάδας μας να δώσουμε τόπο στα… νιάτα, ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Σταθόπουλο.

Ο Δημήτρης ξεκίνησε το μπάσκετ από την ΑΓΕΧ, στη συνέχεια στην Παναγίτσα και έπειτα από αρχή ίδρυσης της XBA. Εκεί ξεκίνησε από το Γ τοπικό και κάθε χρόνο με ανοδική πορεία πήρε το πρωτάθλημα στο εφηβικό το 2018-2019 και στην συνέχεια ανέβηκε στη Γ Εθνική, όπου έπαιξε με την ΧΒΑ το 2019-2020 ανεβαίνοντας στη Β Εθνική.
Μετά το 2020-2022 ήταν παίκτης του Γλαύκου Πάτρας με πρωταγωνιστικό ρόλο και την περίοδο 2022-2023 συνέχισε στην ομάδα που προέκυψε από την ένωση του Γλαύκου με τον Έσπερο Πατρών.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη: “Είναι πολύ χαρούμενος που τη φετινή χρονιά θα παίξω με τη φανέλα του Κάδμου. Είναι μία ομάδα οργανωμένη και έχει στόχους που θέλω να πετύχουμε και να έχουμε υγεία πάνω από όλα. Το κλίμα από την αρχή μου φάνηκε ωραίο και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανεβάσουμε την ομάδα με τους συμπαίκτες μου που ταυτόχρονα είναι και φίλοι μου.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που η διοίκηση της ΕΣ Κάδμου με υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο.”