Bookmakers από Σανγκάη και Μποκοτά μέτραγαν κοκκινολαίμηδες στα σύρματα για να μην τραβήξουν τα μαλλιά τους μετά τον χθεσινοβραδινό κουβά που πήγαν λόγω της αναπάντεχης επικράτησης των Voyagers επί του αδιαμφισβήτητου φαβορί, της ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ.

Σε έναν όμορφο αγώνα που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει πλήθος κόσμου, η ομάδα των Voyagers έδειξε ποιος είναι το «αφεντικό στην πόλη» (ακούγεται μαφιόζικη, αλλά είναι ιδιαιτέρως παιδαγωγική η έκφραση). Δεν επιβεβαιώνεται, ωστόσο, η πληροφορία ότι ο κ. Βογιατζόγλου είπε στον έμπιστό του κ. Μανώλη Ασλανίδη, “I’m gonna make him an offer he can’t refuse“, αναφερόμενος στον παίχτη πύραυλο, τον μες-το-τεράστιο-σώμα-του-είχε-μια-αθώα-καρδιά Κωστή Πάλλιο, που ωσάν λάκι-καπ βγάζει από μέσα του ποσταρίσματα, λέι απς και, κρατηθείτε, τρίποντα! Η απάντησή του ήταν ανάλογη με του Σαφέρη (βλ. παρακάτω βίντεο). Εκκωφαντική.

Άριστο κοουτσάρισμα της ΑΩ από τον Παναγιώτη Παπαδάκη που κράτησε τη διαφορά στους 10 πόντους. Απλώς με τους αντίπαλους να προηγούνται. Αγγέλου Αθανάσιος (ΑΩ) και Μαντέκας των Voyagers (όχι ο Ευλάμπιος από το «o δασκαλάκος ήταν λεβεντιά» με τον Βουτσά, αλλά ο Κωνσταντίνος) πρόσφεραν πλουραλισμό επιθετικά και αμυντικά, ενώ λειτουργία θα τελεστεί έξω από το «Ερρίκος Χατζόπουλος» σήμερα στις 20:00 προς τιμήν των καλαθιών που εδέησαν να βάλουν δύο παίχτες της ΑΩ των οποίων να ονόματα δεν θα αναφέρουμε. Θα πραγματοποιηθεί και περιφορά της εικόνας του Νίκου Γκάλη ώστε να χωνευτούν τα φαγητά από τα γενέθλια του Αρχιεπισκόπου ημών Ιερωνύμου.

Παρακάτω, παρακολουθήστε τις δηλώσεις του κ. Βογιατζόγλου (Voyagers):

Ο βραδινός αγώνας χαρακτηρίστηκε από το physical game, που λέμε στον πάνω μαχαλά. «Στη Ρώμη πρέπει να είσαι Ρωμαίος» σκέφτηκε κι η άλλη ομάδα, απλώνοντας το χέρι για να περπατήσουν μαζί σιγά-σιγά τον δρόμο της έντασης, πείθοντας τα παιδιά, τους φίλους και τους συγγενείς που παρακολουθούν τους αγώνες ότι έχει αξία να κάνουμε step back, που λέτε κι οι μπασκετικοί, αλλά αυτή τη φορά για να ξαναδιαβάσουμε το «Γίνε εσύ η αλλαγή». Σύμφωνα με πηγές, υπήρξαν παίχτες που το ευχαριστήθηκαν χτες και απόλαυσαν τον αγώνα. Διενεργείται έρευνα της Ασφάλειας Θηβών για τον εντοπισμό τους. Λίγο η ζέστη, λίγο η προχωρημένη ώρα, απέσπασε το ενδιαφέρον από το παιχνίδι (που βγαίνει από το “παίζω”) και πήγε εκεί που δεν χρειάζεται για ένα εργασιακό πρωτάθλημα μιας μικρής επαρχιακής πόλης της χερσονήσου του Αίμου.

Στα αγωνιστικά, οι «αρκούδες» έκαναν δυναμική είσοδο στο τουρνουά πετυχαίνοντας νίκη επί της Voice, με την πιο ωραία εμφάνιση (εννοούμε σορτσάκι-μπλούζα) μέχρι στιγμής. Εκτός και αν κάποια ομάδα ράβεται στο μεσοδιάστημα και εμφανιστεί με νέο look, από τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι by Cryso Psalidi. Πάντως, το αμυντικό σύστημα “Παλαιοβούνα με ανεμογεννήτριες” της ομάδας του κ. Μαυρίδη, δεν δούλεψε και αναμένεται αντίδραση από τη Voice με σκληρές αποφάσεις ίσως με καθόλου δημοφιλή αποτελέσματα για τους φίλους της ομάδας. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Δηλώσεις του επικεφαλής των “αρκούδων”, κ. Δασκαλάκη:

Disclaimer: τα κείμενα αποτελούν προϊόν σάτιρας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς η πραγματικότητα είναι θλιβερή.