ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ

Η ΕΣ Κάδμου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας, με τον εξαιρετικό παίκτη Δημήτρη Δουρούκη!

Έχει αγωνιστεί σε: Α.Ο. Αγρινίου (Γ’ Εθνική), Αίολος Αστακού (άνοδος από Α’ τοπικό ως Α2), Νίκη Προαστείου (Α’ τοπικό Πάτρας), Λοκρός Αταλάντης (Γ’ Εθνική και άνοδος στη Β’ Εθνική), IBC Ιωαννίνων (Γ’ Εθνική και άνοδος στη Β’ Εθνική), ΧΒΑ (Β’ Εθνική) και Ερμή Σχηματαρίου (Β’ Εθνική και άνοδος στην Α2).

Ο Δημήτρης έχει αποδείξει την αφοσίωση και το πάθος του για την ομάδα μας, συμβάλλοντας με την εμπειρία και τις ικανότητές του στην επιτυχημένη πορεία μας. Με τη δύναμη, την ταχύτητα και την ακρίβειά του, είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε σπουδαία αποτελέσματα και την ερχόμενη χρονιά.

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη για την εμπιστοσύνη και την αφοσίωσή του στην ομάδα μας και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε μαζί αυτό το επιτυχημένο ταξίδι.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη: “Χαίρομαι ιδιαίτερα που για άλλη μία χρονιά θα είμαι στην Οικογένεια του Κάδμου και στους ανθρώπους που με εμπιστεύονται. Είμαι πανέτοιμος και με όρεξη για την νέα χρονιά και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας με υγεία και σκληρή δουλειά