Τα 50α γενέθλιά της γιόρτασε η ομάδα του ΚΑΔΜΟΥ το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, με παρούσες μεγάλες προσωπικότητες του συλλόγου αλλά και της πόλης.

Ήταν μια βραδιά που συνδύασε τη νοσταλγία αλλά και την ελπίδα, την περηφάνεια αλλά και τη διασκέδαση υπό τους ήχους της ορχήστρας και τα χρώματα της ομάδας. Στις φωτογραφίες του αρχείου του συλλόγου που διαπερνούσαν τις οθόνες της αίθουσας μπορούσε κανείς να αναγνωρίζει συγγενείς, φίλους, παλιές και τωρινές συμπαίχτριες που όλοι μαζί κρατούν το νήμα του μπάσκετ της Θήβας για πάνω από πέντε δεκαετίες.

Το ΔΣ του συλλόγου είχε την τιμή να βραβεύσει τους κ.κ. Γιώργο Χατζηχρονόγλου, Σωτήρη Τσεκέ και Χάρη Μελετίου για την πολύτιμη συνεισφορά τους στον ΚΑΔΜΟ και στο μπάσκετ της περιφέρειας, καθώς και τον Αποστόλη Αναστασίου, τωρινό προπονητή της ομάδας, για την από μικρό παιδί αφοσίωσή του στην ομάδα.

Ξεχωριστή μπορεί να θεωρηθεί η στιγμή της βράβευση του εκλιπόντος κ. Ανδρέα Γιαννακού, μια αθλητική μορφή που, μεταξύ άλλων, αποτέλεσε και παίχτη της πρώτης ομάδας του Κάδμου, με το βραβείο να παραλαμβάνουν ο γιος του Νίκος (πρώην παίχτης και νυν μέλος του ΔΣ) και ο εγγονός του Ανδρέας (νυν παίχτης των Υποδομών).

Τέλος, οι προβολείς του χώρου φώτισαν τα πρόσωπα της ομάδας των Παγκορασίδων και των Παμπαίδων οι οποίες βραβεύτηκαν για την κατάκτηση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων κατά την περίοδο 2022-2023, δείχνοντας ότι η ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ ξέρει να δημιουργεί σήμερα το παρελθόν που θέλουμε. Να δημιουργεί χαμόγελα, να υποστηρίζει το ήθος και τις προϋποθέσεις για μια υγιή ζωή.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους υγεία και πίστη στην προσπάθεια.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Βαγγέλη Γεωργίου για το φωτογραφικό υλικό του.