Το αεράκι τού παρέσερνε τη φούντα που έχει για μαλλί. Οι ιερείς του μαντείου ήταν σαφείς: «ΚΑΝΟ να λες συνεχόμενα Αλέξανδρε αυτό θα σε κάνει να χάσεις δεν να κερδίσεις» (οι κουφάλες δεν έβαζαν κόμματα για να μας παιδεύουν). Και έγινε η μ@λ@κ1α. Και η μάντισσα συνέχισε «τα λόγια μου σου φαίνονται κενά είτε κερδίσεις είτε χάσεις εμένα να και να».

Για να ικανοποιήσει το τάμα (μιας και το ‘παν οι μάγισσες κι οι χαρτορίχτρες), ο Αλέξανδρος ήρθε από την παραλία του Άγιου Βασίλη στη Θήβα με τα γόνατα. Μα τίποτα. Μια πανάρχαια κατάρα έδενε τα χέρια του, ένα Global Wire του τύλιγε τους καρπούς του. Μάταια τον ξεμάτιαζε η συννυφάδα του μπατζανάκη της συμπεθέρας της τέτοιας ρε, που ‘χει πάρει τον απέναντι απ’ το τέτοιο που απ’ τον πρώτο γάμο έχει δυο σφραγίσματα.

Με εντολή του ιεροφάντη, Κουκούλη, για να λυθούν τα μάγια πρόσφεραν Πανδή 24 κούπες οίνου προς τιμή των θεών της καλαθοσφαίρισης, αλλά π@@@ρια. Η ομάδα του Φροντιστηρίου Νέο δεν κατάφερε να νικήσει την ομάδα του Αποστόλη Αναστασίου.

Η ομάδα της Kamaridis Global Wire κατάφερε να περιορίσει τις επιθετικές αρετές της αντιπάλου ομάδας αλλά και να ξεκλειδώσει την άμυνά της, σε ένα απόλυτα κλειστό ματς που έμεινε χαμηλά στο σκορ και ψηλά στα φάουλ. Πέντε φάουλ, λόγου χάρη, οδήγησαν τον Κουκούλη στο παγκάκι. Κάτι που δεν είχε καταφέρει το ξύπνημα παλιού τραυματισμού που τον έκανε να σφίγγει τα δόντια σαν να μασάει κρύα προβατίνα. Ήταν ένα τράβηγμα στον δεξί ώμο που υπέστη πριν δυο μήνες μετά από ένα στοίχημα με έναν μαθητή του για το ποιος θα φτάσει τη σαΐτα μέχρι το Αβαντάζ. Αυτή η αλλαγή καιρού, όμως, έκανε να πονέσουν κι άλλων παιχτών παλιοί τραυματισμοί, όπως αυτός του Τσάλεζα που τον καθήλωσε να παίζει συντηρητικά και να μην μπορεί να συνδράμει τον Κουκιανάκη στον περιορισμό του Αναστασίου.

Στον πάγκο του Νέο, ο Τάσος Σαμιώτης ωρυόταν συνεχώς. Διαμαρτυρίες, χειρονομίες και λόγια. Λόγια σκληρά, λόγια βαριά. Φράσεις που εκστομίζονται και δεν γυρνάνε πίσω και γίνονται μπετό αχώνευτο στις παιδικές ψυχές. Ήταν εντελώς εκτός εαυτού με τον Μητσάκη γιατί του είχε πάρει 5 σερί παρτίδες Πόρτες-Φεύγα-Πλακωτό μόλις στο 2ο δεκάλεπτο.

Από την άλλη πλευρά, ο πάγκος της Kamaridis Global Wire ήταν ελαφρώς Γκρινιάρης με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας σπινθήρας που γρήγορα κατατροπώθηκε με ευθείες βολές μπύρας στη βάση της φωτιάς.

Εδώ, στις δηλώσεις των νικητών, διακόπτεται ο κ. Μαυράκης από τον κ. Αναστασίου ο οποίος ζητά εμμέσως πλην σαφώς πριμ για τη νίκη με το μυαλό του να ταξιδεύει στην Ίμπιζα και σε μια σουίτα γεμάτη χορεύτριες, ζάχαρη άχνη και έναν ντυμένο τίγρη. Για την ώρα, 3 καλάμακια κοτόπουλο και μια Βεργίνα δεν είναι άσχημα. Και σαλάτα.

(σήμερα από τις 8 το απόγευμα έχει ΠΣΑ* αγώνες)

* Παρηγοριά Στον Άρρωστο

Disclaimer: τα κείμενα αποτελούν προϊόν σάτιρας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς η πραγματικότητα είναι θλιβερή.