ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΕΧΑΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

uuuuyuyuy

ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΒΡΙΣΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ  6-27

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ  Ο ΡΥΘΜΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 24-43

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΝΑ  ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟΣΟ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΤΟΧΙΑ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΟΥ 9 ΠΟΝΤΟΥΣ 44-53.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΗΤΑΝΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΜΕ ΣΕΡΙ 6-0 ΜΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ (50-53) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΚΟΡ!

ΕΤΣΙ ΚΡΙΘΗΚΕ

ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΙΝΑΙ 54-61 ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ 1’20 ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ

Ο ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΕΙΩΝΕΙ 57-61….ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΒΟΛΕΣ  ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ 59-61 ΕΝΩ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 20 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΤΟΜΑΡΑ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ 17 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΣΤΟΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ…

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΣΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΕΜΠΗ ΠΟΥ ΣΕ ΝΕΚΡΟ ΧΡΟΝΟ ΕΥΣΤΟΧΕΙ ΣΕ ΣΟΥΤ ΤΡΙΩΝ ΠΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-Ε.Σ ΚΑΔΜΟΣ 62-61


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 6-27, 24-43, 44-53, 62-61
ΑΚΑΔΗΜΙΑ Καραπέτσας, Κριθινάκης 8(1), Σκεμπής 8(1), Μαραυγάκης 10, Χρυσουλάκης 1, Σταμούλης 14(4), Νταλιάνης, Μπαλάφας 17(2), Μπελεφάντης, Κωνσταντίνου, Δουλγεράκης 4.

.
ΚΑΔΜΟΣ(ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ) Τομαράς 16(4), Παπαδάκης, Χαρατσής Π., Κατσούλας 5, Γκρινιάρης 7, Χαρατσής Ι. 14, Δημόπουλος, Κουμπές, Νικολάου, Δρακάκης 16, Μητρόπουλος 3(1).