Ο ΛΟΚΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΟΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 90 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ.
ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΗΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΥΣΤΟΧΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ 24-24
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΕΧΤΙΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΚΟΡ 24-12 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 12 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΣΩ 48-36.
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ  ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ  ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΕΥΚΟΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ  ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ (69-48)ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ. 
ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΕΣΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ  4:15  ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 75-62  ΟΜΩΣ Σ’ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ  ΠΗΡΑΝΕ ΔΥΟ ΛΑΘΟΣ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ  ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΛΟΚΡΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥΤΑΡΕ 4 ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΣΦΡΑΓΙΖΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.
ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ  ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ  ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ  ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ Σ’ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ.  
Ε.Σ ΚΑΔΜΟΣ(ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ) ΧΑΡΑΤΣΗΣ Α.6(1),ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 12(2),ΣΚΟΥΜΑΣ,ΧΑΡΑΤΣΗΣ Π.6,ΓΚΟΛΙΑΣ 9(1),ΧΑΡΑΤΣΗΣ Γ.18,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 14,ΣΤΑΜΑΤΗΣ,ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 18(2),ΜΠΕΚΡΗΣ