Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ!

_DSC0059

ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΑΙΤΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟ “ΕΡΡΙΚΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ”ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ  ΣΤΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ  ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ.

_DSC0090

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΩΤΗ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ:

ΓΚΟΛΙΑΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ,ΚΑΤΡΙΣΙΩΣΗΣ,ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ,ΚΟΥΜΠΕΣ,ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΓΡΗΣ,ΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,ΣΑΜΟΥΡΕΛΗΣ,ΣΚΟΥΜΑΣ,ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΧΑΡΑΤΣΗΣ.Γ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΗΣ.Π

ΕΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25/8 ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ” ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΣΑΝ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ Δ/Σ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM!

DSC_0522

ΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!

DSC_0529

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΡΕΠΟΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

https://www.facebook.com/kadmos