Μετά την περσινή του επιτυχία η πρεμιέρα του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Θήβας είναι γεγονός!!!

Το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Θήβας ξεκινά, από τις 15 Ιουνίου, στο ιστορικό γήπεδο του Αγ. Νικολάου όπου θα υποδεχθεί την αφρόκρεμα του Θηβαϊκού μπάσκετ.

Υπό την αιγίδα του ΔΟΘ (Δημοτικός Οργανισμός Θήβας) και σε συνεργασία με την ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ και τον κ. Σωτήρη Καραμαγκιώλη (Hygiene Service), για ένα ολόκληρο μήνα, θα δίνεται η ευκαιρία στη μετα-νεολαία της περιοχής να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στο μπάσκετ.

Με τη διοργάνωση αυτή φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στον φίλαθλο κόσμο την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει μέσα στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου και να απολαύσει ένα συναρπαστικό καλοκαίρι. Ευθύνη όλων των ομάδων και όλων των συμμετεχόντων είναι να μείνει όλη αυτή η περιπέτεια για άλλη μια χρονιά εντός των στόχων της: τη διασκέδαση και την απαραίτητη κουβέντα με «ηλεκτρολύτες» μετά τον κάθε αγώνα.

Από πλευράς της ιστοσελίδας της ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ, έχει δημιουργηθεί από πέρσι η στήλη ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ, (ergasiako.kadmosbc.gr) στην οποία θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε αναφορές των αγώνων, στατιστικά, εκτενή στιγμιότυπα, συνεντεύξεις Τύπου, post-game αναλύσεις.

Πέραν από τις αναφορές των αγώνων, η στήλη αυτή θα έχει κείμενα με εύθυμο και σατιρικό χαρακτήρα με σκοπό αποκλειστικά και μόνο να κρατά το ύφος του Πρωταθλήματος στο πλαίσιο που του αξίζει: της διασκέδασης και του σεβασμού.

Διασκέδαση για όλους (αθλητές, θεατές κοκ) και σεβασμό τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τις επιχειρήσεις που τίμησαν τον θεσμό με τη συμμετοχή τους.

Καλή διασκέδαση!