Ο Κάδμος νίκησε με 77-57 τον Έσπερο Λαμίας και πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό της κατηγορίας, όπου θα βρει απέναντι του την ΑΓΕ Χαλκίδας, με στόχο την κατάκτηση και την υπεράσπιση του τίτλου στο εφηβικό πρωτάθλημα!

Πολύ καλό παιχνίδι και από τους δύο αντιπάλους, με το πρώτο ημίχρονο να τελειώνει με 46-32 υπέρ του Κάδμου, σε ένα διάστημα που η ομάδα της Θήβας ευστόχησε σε 7 τρίποντα και ο Έσπερος Λαμίας σε 4, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σε σούπερ μέρα τον Δ. Χαρίλα που σημείωσε τους πρώτους 20 πόντους της ομάδας του!

Στο β’ ημίχρονο ο Κάδμος εμφανώς καλύτερος διατήρησε την υπέρ του διαφορά στο σκορ φτάνοντας δίκαια στη νίκη-πρόκριση με τελικό σκορ 77-57!

Από τον Κάδμο ξεχώρισαν επιθετικά οι Τούτουζας, Ευαγγελίου, Μπόγρης, Θεοδώρου.

Από τον Έσπερο που απουσίαζε ο Κεφαλληνάκης, κορυφαίος ο Δ. Χαρίλας με 29 (5) πόντους.

Διαιτητές: Ντάνος-Γερονικολός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-17, 46-32, 65-49, 77-57.

ΚΑΔΜΟΣ (Αναστασίου-Δεφίγγος): Σκούμας 5 (1), Θεοδώρου 11 (1), Αναστασίου Δ., Ευαγγελίου Γιουργκ. 5 (1), Μπόγρης 12 (1), Ευαγγελίου Γιουτζ. 16 (4), Λυμπερίου, Αναστασίου Δ.Μ., Τούτουζας 20 (3), Μελετίου 2, Μίχας, Μπότσης 6.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ  (Σοφογιάννης Μ.): Αργύρης, Μωύσογλου 6, Μαντανίκας, Καραναστάσης, Χαρίλας Δ. 10, Χαρίλας Αθ. 29 (5), Πιλάτος, Ντεμάϊ 4, Κύρκος, Λεμονής 8, Αλεξίου, Καλντής.

Πηγή άρθρου: stereabasket.gr

Για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος εφήβων, ο Κάδμος αντιμετώπισε στο κλειστό της Λιβαδειάς τον Έσπερο Λαμίας και ο Γιάννης Δαλιάνης μας μεταφέρει το photo album του αγώνα.

Για τις φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ