Ο κόουτς του Κάδμου Αποστόλης Αναστασίου οδήγησε την ομάδα του στη νίκη στο χθεσινό τοπικό ντέρμπι με τον Άρη Θήβας και στις δηλώσεις μετά το ματς στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση των παικτών παρά τις απουσίες και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην πολύ καλή απόδοση του Δημ. Σκούμα του Άρη, τον οποίο όπως είπε, προπονούσε μέχρι πρόσφατα.

Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες για τη χθεσινή μέρα. Όσο αφορά το παιχνίδι, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση που έκαναν και στις δύο πλευρές του γηπέδου. ΄Ηταν ένα παιχνίδι που πάντα έχει ιδιαιτερότητες σαν τοπικό ντέρμπι στο οποίο εμείς έπρεπε να αντιμετωπίσουμε και τις απουσίες που είχαμε για διαφορετικούς λόγους (Δουρούκης-Γκρινιάρης). Τα υπόλοιπα παιδιά όμως που έπαιξαν έκαναν καταπληκτική ομαδική δουλειά και φτάσαμε εύκολα και δίκαια στη νίκη.

Προσωπικά, είμαι διπλά χαρούμενος γιατί κατά γενική ομολογία όλων, καλύτερος παίκτης της αντίπαλης ομάδας ήταν ο Δημήτρης Σκούμας, το αποδεικνύει αυτό το γεγονός ότι έπαιξε 40′, ένα παιδί γέννημα θρέμμα του Κάδμου και τον οποίο μέχρι πριν από 2 μήνες προπονούσα εγώ και ομαδικά και ατομικά. Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες με υγεία”. 

Πηγή άρθρου: stereabasket.gr