Ο Κάδμος πήρε το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα ματς που αν είναι νικηφόρα θα του δώσουν κατά πάσα πιθανότητα την απ’ ευθείας άνοδο στη Γ’ Εθνική, κερδίζοντας σήμερα το Α.Ε. Καρύστου με 69-62 κάνοντας το 2-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια για παν ενδεχόμενο!

Η ομάδα του Αναστασίου πέτυχε στην ουσία διπλή νίκη, καθώς ακόμα και αν πάει τελικά σε playoffs και συναντηθεί με την ομάδα της Ν. Εύβοιας, η οποία σημειωτέον προερχόταν από 9 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, θα χρειάζεται ακόμα μόλις μια νίκη σε μάξιμουμ τριών αγώνων.

Το άλλο Σάββατο ο Κάδμος στην Αιδηψό με αντίπαλο τον Σύλλα παίζει στην ουσία…ματς μπολ τίτλου, καθώς με νίκη θα αγκαλιάσει και την απ’ ευθείας άνοδο!

Ο Κάδμος ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, πήρε το προβάδισμα από νωρίς και με τη λήξη του πρώτου 10λεπτου ξέφυγε στο σκορ με +9 πόντους (22-13).

Αντίθετη η εικόνα του αγώνα στη συνέχεια, με την Κάρυστο να βελτιώνει την απόδοσή της, να εκμεταλλεύεται τη μεγάλη αστοχία της ομάδας της Θήβας, ”ροκανίζοντας τη διαφορά πλησιάζοντας σε 30-29 με το πρώτο ημίχρονο να τελειώνει με 32-30 και την Κάρυστο να τρέχει ένα επιμέρους σκορ 10-17.

Στη γ’ περίοδο ο Κάδμος βρήκε λύσεις στην επίθεση καταφέρνοντας να διατηρήσει αλλά και να διευρύνει με την πάροδο του χρόνου το προβάδισμα στο σκορ, ξεφεύγοντας με 50-40 στο 30′, σε ένα διάστημα που έπαιξε παράλληλα και πολύ καλή άμυνα περιορίζοντας τα ατού της Καρύστου και δεχόμενος μόλις 10 πόντους.

Στη δ’ περίοδο ο Κάδμος διατήρησε την απόσταση ασφαλείας στο σκορ και με πρωταγωνιστή τον Γκρινιάρη έφτασε τελικά στη νίκη με 69-62!

Διαιτητές: Ντάνος-Μαμασούκα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-13, 32-30, 50-40, 69-62.

ΚΑΔΜΟΣ (Αναστασίου): Πανταζής, Αναστασίου 3 (1), Σκούμας Λ. 3 (1), Δουρούκης 3, Γκρινιάρης 28 (1), Νικολάου, Θεοδώρου 3 (1), Σταθόπουλος 9 (1), Μπεκρής 2, Καζάνας 6 (1), Λώλος, Πολιτόπουλος 12.

Α.Ε. ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Δημητρίου): Μεσίνι 4 (1), Καλούδης, Τσικνάκης 3 (1), Παπακωνσταντίνου, Καλύβας, Κατσόγιαννης 13 (3), Ορφανός 14 (3), Ροδολάκης, Ντιφαντής 6, Φρουσκλιάς 15, Τσιάκος 7.

Η Γεωργία Δημητρίου μας μεταφέρει το photo album του αγώνα.

Για να δείτε τις φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Mέσα από το φακό του Θανάση Σκούμα μπορείτε να δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα.

Για να δείτε τις φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Πηγή άρθρου: stereabasket.gr