Η Διοίκηση, προπονητές και όλοι οι αθλητές της ΕΣ Κάδμου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Θηβαίων και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Αναστασίου για την όλη προσπάθεια που καταβάλανε, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ Θήβας “Ερρίκος Χαζόπουλος”

Εκτιμούμε βαθύτατα την επένδυσή που έγινε στο μέλλον της νεολαίας μας και στην ανάπτυξη ενός υγιούς αθλητικού περιβάλλοντος. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το γήπεδο θα γίνει ένα κέντρο δραστηριοτήτων και ενότητας για την κοινότητά μας.

Επίσης, θέλουμε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας στην ανάδοχο εταιρεία “Εργοδομική Βοιωτίας ΑΒΕΤΕ” και συγκεκριμένα στους εκπροσώπους της κ. Βασίλειο Μπεκρή και κ. Ανδρέα Κατσόγιαννη, για την εξαιρετική εργασία που πραγματοποίησαν κατά την ενεργειακή αναβάθμιση του γηπέδου μπάσκετ.

Οι εργασίες που έγιναν ήταν πολύ περισσότερο από μια απλή αναβάθμιση. Ήταν μια ευκαιρία να ενδυναμώσει η πόλη μας και να προσφέρει πλέον έναν χώρο όπου οι νέοι μας μπορούν να αναπτυχθούν, να μάθουν και να απολαύσουν την άθληση. Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκριθήκατε σε αυτήν την πρόκληση με επαγγελματισμό, και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της ΕΣ Κάδμου.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ “ΕΡΡΙΚΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ”…ΑΠΟ ΨΗΛΑ..
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ “ΕΡΡΙΚΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ” 2023 (photo album)