Ξέσπασμα και μεγάλη νίκη!

Στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Κάδμος σε ένα θεωρητικά δύσκολο παιχνίδι, έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από δύο…κακές ήττες, επικρατώντας του μέχρι και σήμερα αήττητου Μάκαρου Άμφισσας με το εμφατικό 69-47!

Η ομάδα του Αναστασίου βρήκε λύσεις κυρίως από την περιφέρεια, καταφέρνοντας από νωρίς να πάρει μεγάλη διαφορά στο σκορ! Από τη στιγμή δε, που το παιχνίδι του πήγαινε, οι πιτσιρικάδες του Κάδμου πήραν τα πάνω τους ψυχολογικά, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ και φτάνοντας δίκαια στην τελική επικράτηση.

Και όμως, η αρχή δεν φανέρωνε κάτι τέτοιο! Ο Μάκαρος μπήκε φουριόζος και προηγήθηκε 5-11 στο 5′ με τους γηπεδούχους να βρίσκουν στόχο από την περιφέρεια καταφέρνοντας στο τέλος της πρώτης περιόδου να περάσουν μπροστά με 19-15!

Από εκεί και έπειτα, ο Κάδμος διαρκώς άνοιγε την ψαλίδα της διαφοράς στο σκορ, με το 31-18 του 15′ να γίνεται 42-24 στο ημίχρονο και 59-34 στο 30!

Το τελευταίο 10λεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την ομάδα του Αναστασίου να φτάνει στην τελική επικράτηση με τελικό σκορ 69-47!

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Τσάλας Ι.-Σπυρόπουλος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-15, 42-24, 59-31, 69-47.

Πηγή: www.stereabasket.gr

Οι δηλώσεις προπονητών από το www.sterealive.com

ΓΙΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ