Μια πρωτοβουλία του Παναγιώτη Νικολάου που έγινε θεσμός, τα Stereabasket Awards, για 6η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκαν στο κατάμεστο Συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Χαλκίδα.

Πληθώρα κόσμου καθώς και πολλά υψηλά πρόσωπα όπως ο Γιώργος Πρίντεζης, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, ο Χαλκιδέος προπονητής Χρήστος Μαρμαρινός και οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντεντόπουλος και Κώστας Σωτηρίου έδωσαν το παρόν σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά για το Στερεοελλαδίτικο Μπάσκετ και όχι μόνο.

Για το ΔΣ και όλη την Οικογένεια της ΕΣ Κάδμος, είναι ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή που από την ψηφοφορία του μπασκετικού κοινού, αναδείχτηκαν και βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων οι:

  • Μπόγρης Γιώργος και Τούτουζας Στέλιος ως μέλη της καλύτερης πεντάδας rising stars μαζί με Χαντζή, Μολέ και Κικίδη.
  • Ο Απόστολος Αναστασίου, ως καλύτερος προπονητής των τμημάτων υποδομής, που οδήγησε τον Κάδμο στην 6η θέση στην Ελλάδα στην κατηγορία εφήβων.
  • Στη καλύτερη πεντάδα της κατηγορίας εφήβων, την οποία απάρτιζαν οι Μπόγρης Γιώργος, Μπότσης Μιχάλης και Τούτουζας Στέλιος μαζί με Μάρκου, Σταματίου
  • Μπάτσαρη Νικολέττα ως μέλος της καλύτερης πεντάδας Νεανίδων με τις: Χαντζή , Υφαντή, Νικόλα, Καραηλιά

Συγχαρητήρια λοιπόν για άλλη μια χρονιά, στον υπεύθυνο για αυτήν την λαμπρή εκδήλωση, κ. Παναγιώτη Νικολάου και τον ευχαριστούμε πολύ.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της εκδήλωσης των Stereabasket Awards 2022 μέσα από το φωτογραφικό φακό του Άγγελου Αγαπητού.

Για να δείτε τις φωτογραφίες πατήστε Photo album 1 , Photo album 2 , Photo album 3

Η βράβευση του Γιώργου Πρίντεζη (video)

Ολόκληρη η εκδήλωση σε video