Ο ΓΑΣ Βασιλικού έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ καταφέρνοντας να πάρει το διπλό μέσα σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, επικρατώντας του Κάδμου με 63-70 κάνοντας το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα που ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Γεωργίου!

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν δίκαια, έχοντας σταθερά από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ απέναντι στον Κάδμο που πλήρωσε την αστοχία του αλλά και το άγχος που τον κυρίευσε ακολουθώντας στο σκορ τους αντιπάλους του.

Ο ΓΑΣ Βασιλικού, που έχει…μάθει φέτος να αγωνίζεται εκτός έδρας, ξέφυγε στην α’ περίοδο με 13-21 και στο ημίχρονο με 31-44.

Στο ίδιο τέμπο και η συνέχεια του αγώνα, με τη διαφορά να παίζει σε αυτά τα επίπεδα (41-48 στο 25΄, 45-54 στο 30′), για να πάρει το πολύτιμο ροζ φύλλο στο τέλος η ομάδα του Βασιλικού με σκορ 63-70!

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Ντάνος-Γερονικολός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-21, 31-44, 45-54, 63-70.

ΚΑΔΜΟΣ (Αναστασίου-Δεφίγγος): Θανάσαινας 12 (2), Ηλιόπουλος 5, Σκούμας, Μπόγρης Γ., Μουργέλας 5, Κετέμα 12 (2), Παπαδάκης 14 (2), Ζυγομήτρος 11 (2), Μπόγρης Λ. 4, Χασάπης.

ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Γεωργίου-Αναστασίου): Τσαλκιτζής, Ζήμπρας 4, Μαλισιόβας 12, Πρίφτι Αγ., Αργυρίου 17 (5), Ντούρας, Μπέλλος 2, Τσίτσης 2, Λαφτσίδης 19, Νασάκης 14, Κατσαγώνας, Κικίδης.

Για φωτογραφίες και στιγμιότυπα του αγώνα κάντε κλικ ΕΔΩ

Δηλώσεις του coach Αποστόλη Αναστασίου: ”Παίξαμε κακή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο”

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΓΑΣ Βασιλικού απέναντι στην ομάδα του ο προπονητής του Κάδμου Αποστόλης Αναστασίου, που στάθηκε κυρίως στην κακή άμυνα του πρώτου ημιχρόνου που επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να πετύχουν 45 πόντους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, εμείς δεν είχαμε από την αρχή του αγώνα καθόλου καλή εικόνα στην άμυνα μας, με αποτέλεσμα να δεχθούμε 45 πόντους στο πρώτο ημίχρονο από τον αντίπαλο μας, κάτι που έδωσε για τη συνέχεια αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Βασιλικού.

Στο β’ ημίχρονο σαφώς και παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να αλλάξουμε την εικόνα του αγώνα, πλησιάζοντας μέχρι και στους 5 πόντους. 

Η νίκη του Βασιλικού ήταν δίκαιη, έπαιξαν καλύτερα από εμάς και έφτασαν στην επικράτηση. Εμείς, πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ στη συνέχεια και να διορθώσουμε πάρα πολλά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη για εμάς αλλά και για αρκετές ομάδες ακόμα”. 

Πηγή : www.stereabasket.gr