Η καριέρα του Χαλκιδαίου αθλητή μιλάει από μόνη της …. Έχοντας κατακτήσει δύο μετάλλια με την Εθνική Ελλάδας, ένα αργυρό με τους παίδες στο Ευρωμπάσκετ του 1999 και ένα χρυσό με την Εθνική Νέων/Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ του 2002, έχοντας φορέσει 47 φορές τη φανέλα με το Εθνόσημο πετυχαίνοντας συνολικά 453 πόντους, έχει καταγωγή από τη Μαλεσίνα και δεν είναι άλλος από τον Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη!

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΓΚΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ ο οποίος διαθέτει τεράστια καριέρα και εμπειρίες από τις Εθνικές κατηγορίες, αποτελεί το νέο και ηχηρό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, για τη νέα αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ.

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες σε ολόκληρη την Περιφέρεια, ίσως τον μοναδικό που είχε τόσο επιδραστικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας του, αυτό που λέμε βασικός πρωταγωνιστής και στις δύο παραπάνω επιτυχίες της Εθνικής ομάδας, σε εποχές που το μπάσκετ ήταν στις δόξες του, αρκεί να δει κανείς συμπαίκτες και αντιπάλους του Ανδρόνικου εκείνη την εποχή!

Ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης έχει ακόμη αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Απόλλωνα Πάτρας, Αρκαδικό, Εθνικό Πειραιά, Αίολο Αστακού, Αιγάλεω, ΑΕΚ Άργους, Ολύμπια Λάρισας, ΑΓΕ Χαλκίδας και Μαλεσίνα.

Τον καλωσορίζουμε στην Οικογένεια της ΕΣ Κάδμος και του ευχόμαστε να έχει μια χρονιά με υγεία και επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.

Η δήλωση του Γκιζόγιαννη: “Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της Οικογένειας του Κάδμου. Ενός πολύ οργανωμένου σωματίου που δίνει ιδιαίτερη σημασία στα θεμέλιά του, τις ακαδημίες του, αλλά και στην βιτρίνα του που είναι το αντρικό του τμήμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κυρίους Καρανάσιο, Μπόγρη, Θανάσαινα και Κυριαζή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με έκαναν μέλος αυτής της πολύ άμορφης προσπάθειας που καταβάλουν ώστε να εξελίξουν τον Κάδμο σε όλα τα επίπεδα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα ξανασμίξω μπασκετικά με τον Γιάννη Γρινιάρη και τον Αλέξη Πανταζή, με τους οποίους αφήσαμε κάτι στη μέση την περσινή χρονιά. Τέλος να ευχαριστήσω τον coach της ομάδας τον Αποστόλη Αναστασίου και για την δική του εμπιστοσύνη που μου έδειξε ώστε να με εντάξει στο αγωνιστικό προφίλ που θέλει να δώσει στην ομάδα. Εύχομαι υγειά σε όλους τους αθλητές και να έχουμε ένα όμορφο και υγειές πρωτάθλημα”.