Ορισμένοι γονείς ανησυχούμε εάν ο ομαδικός αθλητισμός απορροφά τα παιδιά από τα μαθήματά τους. Άλλοι γονείς αναρωτιόμαστε «εάν γίνεται δουλειά» στην ομάδα που θα στείλουμε τα παιδιά μας.

Η φιλοσοφία της ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ σχετικά με τις Ακαδημίες συνοψίζεται στη λέξη «ισορροπία», μιας και θεωρούμε ότι ο αθλητισμός δίνει ενέργεια στη μάθηση και το αντίθετο.

Πάνω στις αρχές αυτές (που θεμελίωσαν οι προπονητές μας Αποστόλης Αναστασίου, Στέφανος Δεφίγγος και Παναγιώτης Παπαδάκης) χτίστηκαν οι επιτυχίες της ομάδας μας.

Μάλιστα, η επιτυχία είναι διπλή καθώς θεωρούμε επιτυχία της ομάδας τόσο τις αθλητικές επιδόσεις των τμημάτων της, όσο και τις μαθητικές επιδόσεις των αθλητριών και των αθλητών μας. Γιατί η χαρά τους είναι και χαρά μας.

Ενδεικτικά, το εφηβικό τμήμα -αγόρια- του ΚΑΔΜΟΥ κατέκτησε το σχετικό Πρωτάθλημα Στερεάς Ελλάδας, ενώ παράλληλα κορίτσια και αγόρια που φορούν τα χρώματα του ΚΑΔΜΟΥ πέτυχαν την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!

Το μερίδιο που μας αναλογεί από αυτές τις επιτυχίες είναι ασύγκριτα μικρότερο από εκείνο που έχουν τα ίδια τα παιδιά και οι γονείς τους (που τα στήριξαν ηθικά και οικονομικά). Αλλά δεν μπορεί κανείς να μας στερήσει τη μεγάλη ικανοποίηση που νιώθουμε όταν ένα παιδί προοδεύει. Αθλητικά, μαθητικά ή και τα δυο μαζί -ακόμη καλύτερα-.