Μετά από 45 χρόνια η NASA αρχίζει τη σταδιακή απενεργοποίηση των «αρχαιότερων» διαστημόπλοιων, των Voyager (η είδηση είναι αληθινή, δείτε εδώ). Κανείς ωστόσο, ούτε η NASA, δεν μπορεί να σταματήσει την ομάδα των Voyagers που ξεπέρασε ένα δύσκολο εμπόδιο, εδώ στη Θήβα και στο 1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα, νικώντας τις «αρκούδες». Οι drunk bears εμφανίστηκαν διαφορετικοί και με αρκετές απουσίες, με αποτέλεσμα την αναίμακτη επικράτηση των «ξένων γλωσσών». Σιχαμένος από το να κάνει δηλώσεις νικητή, εμφανίστηκε ο κ. Βογιατζόγλου, που τώρα περιμένει πώς και πώς τον κ. Σωτήρη Καραμαγκιώλη να τον λυτρώσει.

Στον απογευματινό αγώνα, οι Voice βρήκαν τη… φωνή τους καταφέρνοντας την πρώτη τους νίκη έναντι της ομάδας του Motel. Αν εξαιρέσουμε τους εθισμένους στο μπάσκετ ερασιτέχνες, είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί και με «επαγγελματίες» παίχτες. Κάτι που δεν συνέβη με το Motel όπου στο παραπέντε (αν όχι στο και πέντε), η ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ανερυθρίαστα της «έκλεψε» παίχτη. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι υπεύθυνοι του Motel συνεδριάζουν στο υπόγειο, γύρω απ’ τη μπανιέρα, παρουσία των ανδρείκελων που διακοσμούν τον προθάλαμο για τα WC. Σκοπός της συνάντησης, ο μεταγραφικός επανασχεδιασμός και η θωράκιση της ομάδας για το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα.

See you sta gounaradika.

Disclaimer: τα κείμενα αποτελούν προϊόν σάτιρας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς η πραγματικότητα είναι θλιβερή.