ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο 6ος ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΣ  ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.

omada mpasket kadmos

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 19-16,33-26,48-44,66-59.
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ Η ΕΝΤΑΣΗ,ΟΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ 33-26.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 12 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ 40-28.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΚΑΘΩΣ ΜΕ 2 ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑ ΚΑΙ 7(1) ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΚΑΝΕ 13-0 ΣΕΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ 40-41.
ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ  ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΔΩΣΑΝΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ 48-44.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΗΤΑΝΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΟ ΠΟΝΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.
ΜΕ ΕΝΑ ΣΕΡΙ 5-0 ΟΜΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ 7 ΠΟΝΤΩΝ ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 66-59.
.
Ε.Σ ΚΑΔΜΟΣ(ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ)ΧΑΡΑΤΣΗΣ.Α 2,ΣΚΟΥΜΑΣ 2,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 4,ΧΑΡΑΤΣΗΣ.Π 8,ΝΙΚΟΛΑΟΥ 3,ΓΚΟΛΙΑΣ 5(1),ΧΑΡΑΤΣΗΣ.Γ 18,ΣΤΑΜΑΤΗΣ 7,ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 12(1),ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 5.