Με ανεβασμένη διάθεση και υψηλούς στόχους ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της ΕΣ Κάδμου για την επερχόμενη σεζόν της National League 2 2024-2025. Η ομάδα, που έχει κερδίσει την εκτίμηση τόσο των φιλάθλων όσο και των αντιπάλων, ετοιμάζεται για μια δυναμική παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, με σκοπό να ξεπεράσει τις προκλήσεις και να διακριθεί στις υψηλότερες θέσεις της κατηγορίας.

Η προετοιμασία ξεκίνησε την Δευτέρα 19 Αυγούστου στην έδρα του συλλόγου – Κλειστό Γυμναστήριο Θήβας “Ερρίκος Χατζόπουλος”, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Αποστόλη Αναστασίου, με έμφαση στη φυσική κατάσταση, την τακτική και τη συνοχή της ομάδας. Παίκτες νέοι αλλά και έμπειροι αθλητές από την περασμένη σεζόν, δείχνουν ενωμένοι και αποφασισμένοι να καταφέρουν τους στόχους που έχουν τεθεί για τη χρονιά.

Η ομάδα έχει ενισχυθεί με ποιοτικές προσθήκες και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιώσουμε κάθε πτυχή του παιχνιδιού μας. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να προσφέρουμε θέαμα στους φιλάθλους μας. Στην προετοιμασία συμμετέχουν όλοι οι παίκτες του νέου ρόστερ, συμπεριλαμβανομένων των μεταγραφών που έφερε ο σύλλογος το καλοκαίρι. Οι νέες προσθήκες έρχονται να ενισχύσουν την ομάδα σε κομβικές θέσεις, προσφέροντας βάθος και ποιότητα στο παιχνίδι. Οι νεαροί παίκτες της ακαδημίας θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους και να διεκδικήσουν τον χρόνο συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση της ομάδας στέλνει μήνυμα στους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό των παικτών και φέτος, καθώς η υποστήριξή τους είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη των στόχων. Η σεζόν 2024-2025 υπόσχεται συναρπαστικούς αγώνες και αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις.

Ακολουθεί βίντεο με τις δηλώσεις του προπονητή Αποστόλη Αναστασίου, του αρχηγού της ομάδας Γιάννη Γρινιάρη και των παικτών Αλέξη Πανταζή, Παναγιώτη Νικολακόπουλου και Γιώργου Μπακέα.