Η στήλη έμεινε πίσω για καιρό μιας και έχουμε και δουλειές. Πώς αλλιώς θα έρθει ανάπτυξη στη χώρα; Πάντως, αν εργάζονταν με το ίδιο πάθος όπως εκείνο με το οποίο όλοι ασχολούνται με το 1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Θήβας, τότε η Γερμανία θα μας χρωστούμε και όχι το αντίθετο.

Στο μεσοδιάστημα είχαμε νίκες και ήττες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο. Ευρείες νίκες και νίκες στο νήμα. Βαριές ήττες και ήττες στο σουτ. Νικητές κατά κύριο λόγο αναδείχτηκαν οι Drunk Voyagers (…), η Hygiene Services και η Voice.

Ο κ. Καμαρίδης απέφυγε να σχολιάσει τον αραβοχιπί* που εξαπέλυσε ο κ. Σωτήρης Καραμαγκιώλης μέσω του παγκολίνικου αποστάγματος που έπληξε την ομάδα του, θεωρώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι εξαντλήθηκε η αυστηρότητα του υγειονομικού πρωτοκόλλου επί της Global Wire. Σε κάθε περίπτωση συστήνεται σε υποκείμενα (παίχτες) με υποκείμενα (νοσήματα) να μην παίζουν. Αντικειμενικά.

Σήμερα στις 20:00 ξεκινά εις εκ των δυο (κριντζάρετε πιτσιρίκια) αγώνων (ο άλλος στις 22:00) που ολοκληρώνουν την Α’ φάση του 1ου Εργασιακού.

Σας περιμένουμε όλους με δαγκωμένο στο στόμα το self-test.

* Ατομικός ΡαδιοΒιοΧημικός Πόλεμος, φράση από τα μακρινά 60s, τότε που στο Woodstock ο Joe Cocker ζητούσε μια μικρή βοήθεια απ’ τους φίλους του Beatles (with a little help from my friends) και μεσουρανούσαν οι Boston Celtics.

Disclaimer: τα κείμενα αποτελούν προϊόν σάτιρας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς η πραγματικότητα είναι θλιβερή.