Σε μια μοναδική βραδιά, στο κατάμεστο από φιλάθλους ιστορικό γήπεδο του Αγίου Νικολάου, έπεσε η αυλαία του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Θήβας ….

Η Ένωση Συλλόγων Κάδμου σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων και τη ΔΟΘ, υλοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα φιλόδοξο όνειρο του κ. Σωτήρη Καραμαγκιώλη των Hygiene Service, το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Θήβας.

Τον τελευταίο μήνα, 11 ομάδες και περισσότεροι από 120 αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σε αναμετρήσεις όπου κυριάρχησε το πάθος, η αίσθηση του ανταγωνισμού και η ομαδικότητα.

Δύο ομάδες, που με την παρουσία τους καθόλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος μας χάρισαν δυνατές μπασκετικές στιγμές έφτασαν δίκαια μέχρι τον Τελικό.

Η αήττητη σε όλο το πρωτάθλημα DRUNK BEARS νίκησε δίκαια με σκορ 74-69 την πολύ δυνατή ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΞΕΝ. ΓΛΩΣΣΕΣ (VOYAGERS), σε έναν αγώνα γεμάτο ήθοςπάθος και ομαδικότητα, αποζημιώνοντας το μπασκετικό κοινό της πόλης μας που κατέκλυσε το “καυτό” γήπεδο του Αγίου Νικολάου, δίνοντας τον παλμό που άξιζε σε έναν μεγάλο τελικό.

Στην απονομή των μεταλλίων – κυπέλλων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ κ. Χάρης Μελετίου, ο Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της ΕΣ Κάδμος κ. Τάσος Σαμιώτης και ο Πρόεδρος του ΔΟΘ κ. Ευάγγελος Ανδριανός

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Κάδμος, νιώθει βαθιά ευγνωμοσύνη για όλες τις επιχειρήσεις της πόλης μας, που με την συνεισφορά τους συνετέλεσαν στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος και αξίζει να αναφερθούμε ονομαστικά. Με τυχαία σειρά, η εταιρεία Ανέλκυση, Κατρισιώσης, Τσέλλος, Vertico Cafe, Βογιατζόγλου Φροντιστήριο ξένων γλώσσων, Χρήστος εικόνα ήχος, Hygiene Service, Mr. Bean cafe, Copy center και Voglis cafe.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους διαιτητές, γιατρούς, νοσηλευτές και τους κριτές  που παρόλο της δύσκολες καιρικές συνθήκες ήταν διπλά μας σε όλο αυτό το εγχείρημα.

Αμέσως μετά τον τελικό, πραγματοποιήθηκε συναυλία για την μικρή Αλεξία όπου συμμετείχαν αφιλοκερδώς: οι Twinsanity ΜΒΨ, Poetic Soul Destiny, Smok5 Atro Keltar καθώς και τα Bars Motel & Victoras Café. Τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ θερμά μιας και η ΕΣ Κάδμος με την συνεισφορά τους καθώς και όλου του κόσμου, συγκέντρωσε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για τις ιατρικές ανάγκες της μικρής Αλεξίας…

Η μικρή Αλεξία…

Συγχαρητήρια σε ΟΛΕΣ τις ομάδες που συμμετείχαν στο 2ο Εργασιακό πρωτάθλημα Θήβας και ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ όσους αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια.

Αναλυτικά ο αγώνας: DRUNK BEARS VS ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΞΕΝ. ΓΛΩΣΣΕΣ (ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ)

ΕΔΩ θα βρείτε φωτογραφίες του τελικού από τον Βαγγέλη Γεωργίου

Για τα στατιστικά ΟΛΩΝ των αγώνων, πόντους, τρίποντα και TOP SCORERS επισκεφτείτε την ιστοδελίδα.

ergasiako.kadmosbc.gr