Ο κόουτς του Κάδμου Αποστόλης Αναστασίου ανεξάρτητα από την ήττα της ομάδας του από τον Άρη Θήβας, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη μέχρι τώρα πορεία τους, ενώ για το αγωνιστικό σκέλος στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική για 30′ σημειώνοντας πως ήταν κομβικές οι απουσίες των Παπαδάκη, Σταμέλου λόγω τραυματισμού.

”Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μέχρι τώρα πορεία τους και τις συνεχόμενες νίκες που μας έχουν φέρει σε πολύ καλή βαθμολογική θέση έχοντας πετύχει ήδη τους δύο στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν, για εύκολη παραμονή, παράλληλα με τη χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών μας με βασικό και ουσιαστικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας μας.

Όσο για το ματς με τον Άρη, είμασταν ανταγωνιστικοί για 30′, στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ πως παίξαμε καλύτερα από τους αντιπάλους μας, αλλά στη συνέχεια η ουσιαστική απουσία των Παπαδάκη και Σταμέλου που τραυματίστηκαν και αγωνίστηκαν ελάχιστα, μας δημιούργησε πρόβλημα. Μείναμε από δυνάμεις, ενώ παίξαμε για μεγάλο διάστημα με τους εφήβους μας, που παρ’ όλα αυτά έκαναν εξαιρετική προσπάθεια. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας στο αντρικό αλλά και στο εφηβικό μας τμήμα, καθώς είμαστε μέσα και στους δύο στόχους μας. Εύχομαι στον Άρη καλή συνέχεια και να πετύχει το στόχο του πρωταθλητισμού”. 

Πηγή άρθρου: stereabasket.gr