Αποστόλης Αναστασίου

Ο Αποστόλης Αναστασίου θα είναι για 12η συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο του Κάδμου, καθοδηγώντας την ομάδα της Θήβας και την επόμενη σαιζόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ αλλά και στα αντίστοιχα των υποδομών.

Η ανανέωση της συνεργασίας για 12η χρονιά με τον Αποστόλη Αναστασίου έγινε και επίσημα γνωστή μέσα από την ανακοίνωση της ομάδας:

‘Η παραμονή ενός προπονητή στον πάγκο μιας ομάδας δεν είναι εύκολη. Γι’ αυτό και έχει ιδιαίτερη σημασία η μακροχρόνια παραμονή στον ίδιο σύλλογο. 

Η ιστορία του μπάσκετ έχει καταγράψει προπονητές που ”μετέφεραν” το σπίτι τους στην ομάδα, η οποία έγινε η δεύτερη οικογένεια. Περνώντας σε αυτή σχεδόν μια ολόκληρη ζωή, γίνονται σύμβολα για όσα προσφέρουν. 

Η Ε.Σ. Κάδμος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον Αποστόλη Αναστασίου για 12η χρονιά”. 

Ο κόουτς Αποστόλης Αναστασίου στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Κάδμου δήλωσε: ”Το γεγονός ότι είμαι για 12 συνεχόμενα χρόνια στην ίδια ομάδα, φανερώνει ξεκάθαρα πως ο Κάδμος αποτελεί μέρος της οικογένειας μου. Αν γυρίσω δε, το χρόνο πίσω και θυμηθώ πόσα χρόνια ήμουν στον Κάδμο και ως παίκτης, τότε καταλαβαίνει κανείς πως ο Κάδμος αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου που είναι πολύ δύσκολο να το απαρνηθώ, πόσο μάλλον από τη στιγμή που υπάρχει ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση και η πλήρης στήριξη στο πρόσωπό μου, από τους ανθρώπους που την αποτελούν. Τους ευχαριστώ και εύχομαι σε όλα τα μέλη της ομάδας μου καθώς και σε όλους όσους ασχολούνται με το μπάσκετ, να έχουμε μια καλή χρονιά’ με υγεία’. 

Πηγή άρθρου: stereabasket.gr