Η ΕΣ Κάδμου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τους Γκρινιάρη και Πανταζή! Οι δύο εξαιρετικοί αθλητές, βασικοί συντελεστές στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος – Κυπέλλου της A’ ΕΣΚΑΣΕ, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μαζί μας στη National League 2, προσφέροντας τη δύναμη, το πάθος και την εμπειρία τους στην ομάδα μας.

Η αφοσίωση και η εξαιρετική απόδοση τους την προηγούμενη σεζόν, μας γεμίζουν με αισιοδοξία και προσμονή για την ερχόμενη χρονιά. Με τον Γκρινιάρη και τον Πανταζή στο πλευρό μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να γράφουμε λαμπρές σελίδες στην ιστορία της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την αδιάκοπη στήριξή τους και σας καλούμε όλους να βρεθείτε κοντά μας στο νέο αυτό ταξίδι. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα!

Με εκτίμηση,
Η Διοίκηση της ΕΣ Κάδμου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ

H δήλωση του Γρινιάρη: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα εκπροσωπήσω τον σύλλογο-οικογένεια του Κάδμου σε αυτή την νέα πρόκληση της γ εθνικής, και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση και τον coach που με εμπιστεύονται σε αυτό. Εύχομαι να έχουμε επιτυχημένη σεζόν και να είμαστε άκρος ανταγωνιστικοί. Να συνεχίσει ο κόσμος μας να μας στηρίζει γιατί είναι η δύναμη μας και να έχουμε υγεία”.

ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Η δήλωση του Πανταζή: “Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Κάδμου και τον προπονητή Αποστόλη Αναστασίου για την εμπιστοσύνη που δείχνουν για άλλη μια φορά στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και επίτευξη όλων των στόχων της ομάδας στη πορεία μας στην National League 2”.