Στο πλαίσιο των δράσεων της ομάδας μας, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, η ΕΣ Κάδμος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) για όλα τα παιδιά των ακαδημιών καθώς και τους γονείς – συνοδούς τους.

Οι μικροί μας αθλητές και αθλήτριες παρακολούθησαν τον αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Κολοσσού Ρόδου. Οι φωνές, τα χειροκροτήματα και τα χαμόγελα των αθλητών μας “γέμισαν” την κερκίδα του σταδίου που μας φιλοξένησε.

Στο ημίχρονο τρεις από τους παμπαίδες μας, συμμετείχαν στις “μπασκετικές καρέκλες”, ένα παιχνίδι που τους έφερε κοντά στο παρκέ και στους παίκτες των δύο ομάδων, χαρίζοντάς τους χαμόγελα ικανοποίησης και αναμνηστικά δώρα από τους παράγοντες του Ολυμπιακού.

Τέλος, την παράσταση έκλεψε ο μοναδικός Θρυλέων, που με τον ερχομό του στην κερκίδα μας, ξεσήκωσε όλα τα παιδιά που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Το ΔΣ της ΕΣ Κάδμος ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Ολυμπιακού και την εκπρόσωπό του κα. Πηνελόπη Γιοβάνοβιτς, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και για την φιλοξενία των ακαδημιών μας στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ.