Ποιο τηλεσκόπιο James Webb και φωτογραφίες από το υπερπέραν; Στον γαλαξία του “Ερρίκος Χατζόπουλος” σήμερα στις 21:30 θα δείτε να λάμπουν όλα τα αστέρια του Θηβαϊκού μπάσκετ για μεγάλους, στον Μεγάλο Τελικό του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος της πόλης!

DJs με κονσόλα μπροστά τους (όχι σαν τα mad awards), μπαρ που θα σερβίρουν ποτά, μπύρες, κοκτέιλ και χυμούς (all by Motel), θα ολοκληρώσουν την εμπειρία “ΤΕΛΙΚΟΣ” και θα εκτινάξουν την καλοκαιρινή διάθεση όλων.

Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Νικόλαου Βογιατζόγλου, ή αλλιώς Voyagers, θα αναμετρηθούν με την Kamaridis Global Wire σε έναν αγώνα χωρίς επιστροφή. Η θέση στο ψηλότερο βάθρο είναι για μία ομάδα και το ξέρουν καλά αυτό όσες και όσοι βλέπατε MEGA την Κυριακή το μεσημέρι όπου το ασχημόπαπο αλλά “παιχταράς” στο τέλος τα έφτιαχνε με την πανέμορφη cheerleader (ή μια άλλη λιγότερο όμορφη αλλά έξυπνη και καλό κορίτσι και που τον αγαπούσε, η πανέμορφη cheerleader ήταν συνήθως χαζογκόμενα).

Οι διαιτητές της αναμέτρησης ζεσταίνουν τις σφυρίχτρες τους, τα χρονόμετρα ελέγχθηκαν, ο Πρόεδρος της ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ έκανε προπόνηση στο πέρασμα μεταλλίων και στο χαμόγελο, τα επιτελεία των ομάδων προσπαθούν να διαχειριστούν το άγχος τους και οι του Motel φουλάρουν τα ψυγεία τους με μπύρα.

Φίλες και Φίλοι,

Αυτό το ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Με τη συμμετοχή σας στον αποψινό τελικό θέτετε τα θεμέλια για κάτι μεγάλο και ανεπανάληπτο. Κάτι ανυπέρβλητο και ακαταμάχητα θηριώδες. Δεν ξέρω τι απλά θέλαμε να κλείσουμε με μεγαλοστομία και πομπώδες ύφος.

ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

(ένας από κάθε παρέα να μην πίνει και να ξέρει να οδηγεί)

(ζακέτα να πάρετε)

Disclaimer: τα κείμενα αποτελούν προϊόν σάτιρας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς η πραγματικότητα είναι θλιβερή.