Σε μια μοναδική βραδιά και σε ένα κατάμεστο από φιλάθλους γήπεδο, το 1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Θήβας έφτασε στο τέλος του….

“Οι καλές παρέες γράφουν ιστορία” όπως λέει ο τίτλος και το απέδειξαν περίτρανα οι δύο ομάδες που έφτασαν στον Μεγάλο Τελικό.

Η αήττητη σε όλο το πρωτάθλημα ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΞΕΝ. ΓΛΩΣΣΕΣ (Voyagers) νίκησε δίκαια με σκορ 68-59 την πολύ δυνατή KAMARIDIS GLOBAL WIRE σε έναν αγώνα γεμάτο ήθος, πάθος και όμορφες στιγμές, αποζημιώνοντας το μπασκετικό κοινό της πόλης μας που κατέκλυσε το “Ερρίκος Χατζόπουλος” δίνοντας τον παλμό που άξιζε σε έναν μεγάλο τελικό.

Το 1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Θήβας, ήταν μία ιδέα του κ. Σωτήρη Καραμαγκιώλη (της Hygiene Service) που έγινε πράξη με την υποστήριξη της Ένωσης Συλλόγων ΚΑΔΜΟΣ του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας (ΔΟΘ) και της ΕΣΚΑΣΕ.

Στην απονομή των μεταλλίων – κυπέλλων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας κ. Σπύρος Νικολάου, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ κ. Χάρης Μελετίου και ο Πρόεδρος της ΕΣ Κάδμος κ. Ταξιάρχης Καρανάσιος.

Ευχαριστούμε όσους αγκάλιασαν όλη αυτή την προσπάθεια και ευχόμαστε ολόψυχα να ήταν η αρχή ενός θεσμού που ήρθε για να μείνει στην πόλη μας.

Αναλυτικά ο αγώνας:

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΞΕΝ. ΓΛΩΣΣΕΣ vs KAMARIDIS GLOBAL WIRE (ΤΕΛΙΚΟΣ)

ΕΔΩ θα βρείτε φωτογραφίες και video από τον τελικό.

Για τα στατιστικά των ομάδων , πόντους, τρίποντα και TOP SCORERS επισκεφτείτε την ιστοδελίδα.

ergasiako.kadmosbc.gr