Την Κυριακή 14/04/2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το All Star Game του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Θήβας.

Για όλους όσους βρέθηκαν στο Κλειστό γυμναστήριο “Ερρίκος Χατζόπουλος”, το φίλαθλο κοινό ζούσε σε ατμόσφαιρα θριάμβου, δράσης και διασκέδασης, καθώς οι καλύτεροι παίκτες από κάθε ομάδα του Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ Θήβας, συναντήθηκαν για έναν εντυπωσιακό αγώνα, προσφέροντας στην “κερκίδα” ξεχωριστές στιγμές μπασκετικής μαγείας σε μια μοναδική αναμέτρηση γεμάτη αδρεναλίνη και θέαμα!

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί η δράση! Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, παρακολουθήσαμε έναν συναρπαστικό διαγωνισμό τριπόντων, με τους πιο ικανούς σουτέρ να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να για ανακηρύσσει μεγάλο νικητή της βραδιάς τον Απόστολο Καραμπιτσάκο από την ομάδα των Hygiene Service. Το βραβείο δόθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΣ Κάδμου κ. Ταξιάρχη Καρανάσιο.

Την τιμητική διάκριση του καλύτερου παίκτη της βραδιάς (MVP) μετά από σύμφωνη γνώμη των προπονητών και των δύο ομάδων κέρδισε ο Παρασκευάς Μπάκας από την ομάδα του MOTEL. Το βραβείο δόθηκε από τον Αντιπρόεδρο της ΕΣ Κάδμου κ. Πολυνείκη Μπόγρη.

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία ATHLOS για την χορηγία των εκπληκτικών εμφανίσεων και των δύο ομάδων.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ομάδα ΔΙαχείρισης Κρίσεων Θήβας (Ο.ΔΙ.Κ), που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και ήταν δίπλα μας, όπως άλλωστε σε κάθε σημαντικό γεγονός της πόλης μας.

Την μουσική επένδυση της βραδιάς επιμελήθηκε ο Γιώργος Ρουμελιώτης V.I.P. MUSIC EVENTS και τον ευχαριστούμε πολύ.

Τέλος θα θέλαμε να κάνουμε μια ειδική αναφορά στον Σωτήρη Καραμαγκιώλη της ομάδας Hygine Service και να τον ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά, μιας και είναι ο κύριος εμπνευστής του All Star Game, που συμμετείχε όχι μόνο ως αθλητής, αλλά συμβάλλει τα μέγιστα στην επιτυχία του όλου εγχειρήματος που ονομάζεται Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Θήβας, καθώς και τον Νίκο Βογιατζόγλου από τους Voyagers, για την μεγάλη προσφορά του στην όλη διοργάνωση.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα εκπληκτικά αθλητικά γεγονότα από την ΕΣ Κάδμος!

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό θα βρείτε ΕΔΩ