Στο παρκέ επιστρέφει το Motel μετά από αρκετές ημέρες αναζητώντας τη νίκη έναντι της ομάδας του Voice. Λιαμπότης, Κοφίνης, Ζήκος και ο υπερηχητικός Αντώνης Κατσέλης φιλοδοξούν να οδηγήσουν την ομάδα του Motel ψηλότερα στην κατάταξη, ενώ η ομάδα της Voice, με τους Παπαποστόλου, Χατζή, Κουμπέ, Μαυρίδη και Παρθένη να επιδιώκει την «αποκατάσταση» της μπασκετικής αλήθειας.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας του Motel θα ανακινήσουν το προπονητικό σέικερ παράγοντας ένα κοκτέιλ άμυνας ζώνης και man-to-man, ενώ επιθετικά θα επιλεγεί το σύστημα «porn star». Πολλοί φίλαθλοι, λόγω ηλικίας, θα προτιμούσαν το «B-52» ή ένα «VAT 69».

Για τον αγώνα των 22:00 μεταξύ των Voyagers και Drunk Bears, το Thivflix (κατά το Netflix) όρισε βαθμό καταλληλότητας 14+, καθώς αναμένεται ακατάλληλη φρασεολογία, βία και χρήση ηλεκτρολυτών. Αλλά για να μη καταστεί το κείμενο αυτοεκπληρούμενη προφητεία, ευχόμαστε τα on the fly screen στο high post να μην είναι με αγκώνες στο ύψος της καρωτίδας και οι υπεύθυνοι των ομάδων να συγκρατήσουν τους θερμόαιμους που κάθε ομάδα έχει στο ρόστερ της. Άνθρωποι είμεθα να ‘ουμ. Σάμπως τι, από αύριο μαζί θα είμαστε στα μπαρς και τα μεζεδοπωλεία της Θήβας. Μαζί θα πλατσουρίζουμε στα Λουκίσα (το «ι» φεύγει λόγω προφοράς).

Disclaimer: τα κείμενα αποτελούν προϊόν σάτιρας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς η πραγματικότητα είναι θλιβερή.