Λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Θήβας και με τον Στέφεν Κάρι να σκοράρει 43 πόντους στο 4ο παιχνίδι της σειράς, συνεχίζεται η προετοιμασία των κλαμπς, ενώ πολλά από αυτά ενισχύονται και εξωαγωνιστικά με διοικητικές συνεργασίες προς άγραν εντυπωσιασμού.

Μια απλή βόλτα στα καφέ της Θήβας αρκεί για να πειστεί κανείς ότι πίσω από τα γελάκια και τους αστεϊσμούς των αντίπαλων κρύβεται άσβεστο μίσος και ακόρεστη εχθρότητα.

Ευχαριστήρια επιστολή στην ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ απέστειλε η Ένωση Φυσικοθεραπευτών Βοιωτίας για την άνοδο του τζίρου του κλάδου, αλλά και ο κλάδος εστίασης προχώρησε σε ανάλογη δημόσια δήλωση μιας και όλοι οι συμμετέχοντες γνωρίζουν ότι οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητο δομικό συστατικό των μυών και προετοιμάζονται πυρετωδώς.

Αγγελία Εργασίας: Ζητείται παρέα για την ερχόμενη Τρίτη το βράδυ, να πίνει ποτά μέχρι τις 7 το πρωί της επομένης στο Motel της Θήβας. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο AlphaOmega@BallKillers.gr.

Με εξώδικο ενημέρωσε τη διοίκηση της λίγκας η ομάδα Boca Juniors για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα. «Θα σας νικάμε χωρίς σάλιο στο μεγάροσημο» γράφουν στους λογαριασμούς των social media παίχτες της ομάδας προκαλώντας οργή στο φίλαθλο κοινό, ενώ προσμένουν με ενδιαφέρον τις αναφορές των αγώνων (κι ας μην είναι μηνυτήριες) που θα ανεβαίνουν στο micro-site ergasiako.kadmosbc.gr.

Disclaimer: τα κείμενα αποτελούν προϊόν σάτιρας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς η πραγματικότητα είναι θλιβερή.