Λίγο πριν τα ξημερώματα φορτηγάκι της εν λόγω εταιρίας εθεάθη να εξέρχεται της κεντρικής πόρτας των αθλητικών εγκαταστάσεων με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς την περιοχή «Σφαγεία». Κάτοικος παρακείμενης ιδιοκτησίας αναγνώρισε το φορτηγάκι και κατέθεσε σχετικά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Έρευνες της Σήμανσης αναμένονται από στιγμή σε στιγμή, με πληροφορίες να θέλουν τους δράστες να έχουν τοποθετήσει απολυμαντήρες λεκάνης σε κάθε στεφάνι του γηπέδου για να… γλιστράει η μπάλα στο πλεχτό. Ελήφθησαν δείγματα του υγρού για έρευνες σε ειδικό εργαστήριο στην Ελβετία, μιας και τα μηχανήματα στο εργαστήριο της Θεσσαλονίκης είναι παλιά.

Διενεργείται προανάκριση, ενώ o κ. Σωτήρης έχει καλέσει τρεις (3) παίχτες από Αθήνα ως μάρτυρες. Για την υπόθεση τοποθετήθηκε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας της ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ: «Δεν είχε δώσει δικαιώματα. Κοιτώντας προς τα πίσω, μπορώ να ανακαλέσω στιγμές περίεργες, όπως μια φορά που κρατούσε μέτρο δίπλα απ’ την μπασκέτα. Άλλη φορά τραβούσε ένα σωληνάκι από το ταμπλό μέχρι τους πάγκους. Τοίχο-τοίχο το πήγαινε. Αλλά δεν είχε δώσει δικαίωμα. Όλοι στη γειτονιά έχουν τα καλύτερα να πουν.»

Σειρά του Netflix θυμίζει η υπόθεση, μιας και υπάλληλοι του Δήμου σε τυχαίο τακτικό έλεγχο των εγκαταστάσεων ανακάλυψαν μέσα στο “Ερρίκος Χατζόπουλος” ειδικά αεριο-dispenser που κάνουν φσσστ μέσα στην ησυχία και μας φταρώνουν. Το περίεργο, όμως, δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι το περιεχόμενο αέριο δεν ήταν αρωματικό αλλά “αέριο του γέλιο” (laughing gas). Με τον Γενικό Αρχηγό να συνεχίζει “Πάντα ο Σωτήρης φοράει μάσκα. Και στις προπονήσεις. Εμείς νομίζαμε ότι λόγω του κορονοϊού, πρόσεχε παραπάνω. Ε, μετά πλακωνόμασταν όλοι στα γέλια. Έφευγαν οι μπάλες και οι φρέντο απ’ τα χέρια. Χαχαχα… χαχαχα… Δεν μπορώ να συνεχίσω τις δηλώσεις… χαχαχα” (φεύγει).

Disclaimer: τα κείμενα αποτελούν προϊόν σάτιρας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς η πραγματικότητα είναι θλιβερή.