Η ρεπόρτερ μας για την ομάδα «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ Ξένες Γλώσσες» μάς μεταφέρει ότι αρκετοί από τους αθλητές της ζήτησαν παραίτηση διαμαρτυρόμενοι για τις μεθόδους προπόνησης που ακολουθεί ο επικεφαλής της κ. Νίκος.

Για παράδειγμα, όπως παραστατικά μας μεταφέρει η ρεπόρτερ, όταν μια ομάδα κάνει επίθεση, οφείλει να τραγουδά το «Old MacDonald Had A Farm ία ία ιό!» (το «ία ία ιό» το προσθέσαμε εμείς). Στις ασκήσεις σε ζευγάρια, ο παίχτης που δέχεται την μπάλα πρέπει να απαντά στον πασέρ κατάλληλα, πχ: «-What color is the ball?», «-Orange!» με την υπόλοιπη ομάδα να χειροκροτεί για κάθε σωστή απάντηση. Τα παραδείγματα δεν τελειώνουν εδώ.

Βαρέθηκα να λέω I’m 45 years old!

Παίχτης που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του και φοράει το Νο. 14

Η αλήθεια είναι ότι για να παίξει κανείς μπάσκετ πρέπει να έχει το Προφίσιενσι, το παλιό το ορθόδοξο, αυτό του Κέιμπριτζ. Με αυτό το σκεπτικό, η εν λόγω ομάδα έχει το προβάδισμα καθώς κάθε παίχτης έρχεται στην κάθε προπόνηση με 45 λέξεις παπαγαλία και 2 εκθέσεις 450 λέξεων, ενώ από τα μεγάφωνα του γηπέδου παίζει κασέτα 90άρα λίνγκουαφον.

Hand-off, back-screen, high post, mouti, back-door, pick n’ roll, fish n’ chips και άλλες έννοιες πυροβολούν τα μυαλά των αθλητών που καλούνται να περάσουν την Ιερά Εξέταση του θηβαϊκού κοινού από την Τετάρτη 15 Ιουνίου και μετά.

Σε δηλώσεις του ο κ. Βογιατζόγλου υπεραμύνθηκε των μεθόδων του και δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας.

Please, repeat…

Disclaimer: τα κείμενα αποτελούν προϊόν σάτιρας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς η πραγματικότητα είναι θλιβερή.