Σύμφωνα, λοιπόν, με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, εντεταλμένοι πολλών ομάδων παρακολουθούν στενά τα social media παιχτών των ομάδων. Στην προσπάθειά τους να πάρουν όσες περισσότερες πληροφορίες για τις αντίπαλες ομάδες, βλέπουν και ξαναβλέπουν τις insta και facebook stories που ανεβάζουν από τις προπονήσεις τους στο κλειστό της Θήβας.

Παράλληλα, έντονο ενδιαφέρον για το εν λόγω Πρωτάθλημα έχουν δείξει σελίδες του Facebook με μεγάλη απήχηση στο κοινό, όπως οι Cult Battles, Νοσταλγοί Ογδόντα Ενενήντα, RetroManiacs καθώς και η Επιτροπή Σωτηρίας Χατζημεταλλάδων.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι μπασκέτες του κλειστού της Θήβας διατήρησαν απαραβίαστα τα στεφάνια από τις μπάλες με σπυριά, καθώς καμία ομάδα δεν κατάφερε καλάθι κατά την προπόνησή της. Την ίδια ώρα, η διοργάνωση δέχεται εισηγήσεις για επιθέσεις των 48’’ καθώς με τα 24’’ περνούν το κέντρο του γηπέδου περί το 42% των ομάδων.

We will keep you posted.

τιρινίνι

Disclaimer: τα κείμενα αποτελούν προϊόν σάτιρας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς η πραγματικότητα είναι θλιβερή.

micro-site πρωταθλήματος

τα πάντα για το Εργασιακό