Ο κόουτς του Κάδμου Αποστόλης Αναστασίου έδωσε συγχαρητήρια τους παίκτες του για την 6η συνεχόμενη νίκη, όπως και στον Γ.Σ. Ιτέας που όπως είπε χαρακτηριστικά δεν παίζει “κλεφτοπόλεμο” αλλά βγάζει παίκτες. Στο αγωνιστικό σκέλος του αγώνα, τόνισε πως στο β’ ημίχρονο η ομάδα του ήταν πολύ καλή σε άμυνα και επίθεση φτάνοντας δίκαια στην επικράτηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς Αναστασίου στο stereabasket.gr

Κατ’ αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, που μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ανεβάσαμε ρυθμό καταφέρνοντας χθες να φτάσουμε στην 6η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, που μας σταθεροποιεί στην κατηγορία και μας δίνει την ευκαιρία να δούμε το μέλλον με καλύτερη προοπτική.

Για το αγωνιστικό σκέλος, στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου ήταν πολύ καλή στην άμυνα και καθόλου καλή στην επίθεση, χωρίς ρυθμό στο παιχνίδι μας. Αντίθετα, στο β’ ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου και κερδίσαμε δίκαια. Θέλω επίσης να δώσω συγχαρητήρια στον Γ.Σ. Ιτέας και στον πολύ καλό προπονητή του Χρήστο Μωραΐτη, για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το άθλημα, παίζοντας πραγματικό μπάσκετ και όχι ”κλεφτοπόλεμο”, βγάζοντας διαρκώς παίκτες εδώ και και χρόνια.

Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό, να βελτιωνόμαστε μέσα από κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα, να δώσουμε ακόμα περισσότερο χρόνο στα νεαρά παιδιά και στο τέλος να μείνουμε όλοι μας ευχαριστημένοι για την προσπάθεια”. 

Πηγή άρθρου: stereabasket.gr