Ο Κάδμος υποδέχθηκε τους μικρούς αθλητές της Φιλίας Περάματος, για μια Κυριακή γεμάτη μπάσκετ, χαμόγελα και δράσεις, σε μια σειρά από φιλικούς αγώνες που πρώτοι απ’ όλους, το χάρηκαν οι ίδιοι οι αθλητές!

Σε ανάρτηση της η Φιλία Περάματος ευχαριστεί μεταξύ άλλων την ομάδα της Θήβας για τη φιλοξενία: ”Μια μέρα γεμάτη basket στη Θήβα πέρασαν σήμερα οι αθλητές των αναπτυξιακών μας με τους γονείς τους. Η υποδοχή του Κάδμου στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήβας, πολύ ζεστή και φιλόξενη!!

Ευχαριστούμε θερμά όλη την ομάδα του Κάδμου για την οργάνωση, την υποδοχή και τα όμορφα παιχνίδια και ιδιαίτερα το Γενικό Αρχηγό της ομάδας Κώστα Κυριαζή που με μεγάλη προθυμία μπήκε στη διαδικασία οργάνωσης του τουρνουά!

Να ευχαριστήσουμε και το εστιατόριο “Το Τζάκι” που μας ‘ φιλοξένησε μετά το τουρνουά στον όμορφο χώρο του και μας ενθουσίασε με τα εδέσματα του!!

Η καλή διάθεση και η προθυμία των συνοδών- γονέων των αθλητών που ακολουθούν πάντα στις δράσεις της ομάδας εντός και εκτός Αττικής εντυπωσιακή και η ενίσχυση με κάθε τρόπο της προσπάθειας μας να αγαπήσουν οι μικροί μας αθλητές το άθλημα αξιοσημείωτη!! Τους ευχαριστούμε πολύ!!

Πηγή άρθρου: stereabasket.gr