Η «Ε.Σ.ΚΑΔΜΟΣ», με σταθερή και πάγια φιλοσοφία, ότι τα γερά θεμέλια, αποτελούν εγγύηση ενός υγιούς οργανισμού, συνεχίζουμε και φέτος να δίνουμε έμφαση στην οργάνωση των ακαδημιών μας.

Μια επταμελή Διοίκηση, αποτελούμενη αποκλειστικά από γονείς αθλητών, 3 Προπονητές, γονείς επίσης, οι οποίοι ασχολούνται με τον ίδιο ζήλο, τόσο στις ακαδημίες μας όσο και στις μεγαλύτερες κατηγορίες (ο ίδιος προπονητής αναλαμβάνει από τμήματα νηπίων έως ενηλίκων τον κάθε αθλητή/τρια, ακριβώς για να μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξή του, από τα σπάργανα έως την ενηλικίωση του/της), 6 Έφοροι, γονείς αθλητών επίσης, που φροντίζουν τα αγωνιστικά μας τμήματα, αποτελούν το εχέγγυο ότι ο μοναδικός μας στόχος, είναι η σωστή εκμάθηση του αθλήματος και η εξέλιξη του κάθε αθλητή μας ατομικά και ομαδικά, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε κοινωνικό, διαμορφώνοντας χαρακτήρες με ήθος και ευπρέπεια.

Απόδειξη της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στις Ακαδημίες, είναι η συνεχής και αδιάλειπτη πρωταγωνιστική παρουσία του ΚΑΔΜΟΥ στα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών σε όλες τις κατηγορίες, τόσο στα αγόρια, όσο και στα κορίτσια! Και μόνο τυχαία, όπως αποδεικνύεται, δεν ήταν η διαδοχική διάκριση των εφήβων μας, ως πρωταθλητές Στερεάς την περίοδο 2020-2021 και 2021-2022 όποτε και κατέκτησαν την 6η Πανελλήνια θέση, αφού και η φετινή χρονιά, έκλεισε με τη διπλή επιτυχία τόσο των παμπαίδων όσο και των πανγκορασίδων μας, που στέφθηκαν αμφότεροι πρωταθλητές Στερεάς 2023, δημιουργώντας αισιοδοξία για το μέλλον…. 

 Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί με τις 200 και πλέον οικογένειες που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια για ακόμη περισσότερες διακρίσεις.

Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε μέλη της οικογένειας του ΚΑΔΜΟΥ, ελάτε να μας γνωρίσετε και να ενημερωθείτε από τους προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ ,  από το Σάββατο 2/9/2023 και κάθε Σάββατο, και κάθε Τρίτη και Πέμπτη 6-8 μ.μ στο ανοιχτό γήπεδο του Αγίου Νικολάου Θήβας.